Ελλάδα|22.06.2021 20:09

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τα δύο αιτήματα του συζυγοκτόνου στην απολογία του

Σοφία Φασουλάκη

Με μια συγγνώμη και δυο αιτήματα εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας ο 32χρονος πιλότος ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος υπέβαλε δύο αιτήματα.

Με το πρώτο ζήτησε  πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim.Σύμφωνα με τις αρχές η ώρα αφαίρεσης ήταν στη 1.25 ενώ την κάρτα την πέταξε στην τουαλέτα.

Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων, φίλων και γνωστών, προκειμένου να μιλήσουν για τη σχέση του ζευγαριού.

Τι είπε στην απολογία του 

Οι πληροφορίες θέλουν τον κατηγορούμενο να μην αλλάζει όσα είπε προανακριτικά, ότι δηλαδή όλα έγιναν σε μία κακιά στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να πείσει την Καρολάιν να κοιμηθούν και οι 3 στο κρεβάτι. Άρχισε όμως ένας καβγάς ο οποίος οδήγησε σε νέα ένταση. Φέρεται μάλιστα να ζήτησε και πάλι συγγνώμη.

Τέσσερις ώρες η απολογία του

Λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η απολογία του 32χρονου καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στον ανακριτή, η οποία διήρκησε τουλάχιστον τέσσερις ώρες. Στη συνέχεια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα και αμέσως μετά θα ακολουθήσει διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα για την περαιτέρω μεταχείρισή του.

Πολυσέλιδο υπόμνημα κατέθεσε ο 32χρονος

Νωρίτερα ο ανακριτής είχε μελετήσει το πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στον δικαστικό λειτουργό, μέσω του συνηγόρου του. Η απολογία ήταν πολύωρη καθώς ο 33χρονος πιλότος δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων από τον 12ο ανακριτή.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος πιλότος, οδηγήθηκε στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Όταν ο 32χρονος έμπαινε στο γραφείο του ανακριτή, ορισμένοι από τους παριστάμενους φώναξαν προς το μέρος του: «Δολοφόνε να σαπίσεις στη φυλακή».

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του πιλότου, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της κακοποίησης ζώου, αλλά και για δύο πλημμελήματα, της ψευδούς καταγγελίας, για άλλους υπόπτους και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση, στις αρχές.

Όλες οι ειδήσεις

Γλυκά Νερά – Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: «Η μητέρα αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της»

Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις στην Ιστορία, τη Φυσική και την Οικονομία

Καιρός – Καύσωνας: Μέχρι πότε θα διαρκέσει, πού θα σημειωθούν 40αρια

Γλυκά Νερά: «Θα διασφαλίσουμε ότι η μνήμη της Καρολάιν θα ζει για πάντα» - Τα συγκινητικά λόγια του πατέρα

Γλυκά ΝεράγυναικοκτονίαδολοφονίαΕΛ.ΑΣ