Ελλάδα|23.06.2021 12:59

Σταύρος Δογιάκης: Βρέθηκε όπλο δίπλα του – Πιθανότερο το σενάριο της αυτοκτονίας

Newsroom

Απαντήσεις για τα συνθήκες θανάτου του Σταύρου Δογιάκη, του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, ψάχνουν οι αστυνομικοί. Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας είχε βρεθεί νεκρός σε δασώδη περιοχή κοντά στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού στην Αγία Παρασκευή νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.

Έφερε τραύμα στο κεφάλι

Όπως έγραψε το ethnos.gr, ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι. Δίπλα από τη σορό του οι Αρχές εντόπισαν και ένα πιστόλι, με τις αρχές να εκτιμούν πως πρόκειται για αυτοχειρία.

Ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, σε σημείωμα που βρέθηκε πίσω του έγραφε πως καθιστά τον αδελφό του ως νόμιμο κληρονόμο του. Ο αδελφός του θύματος είναι εκείνος που έκανε καταγγελία στις Αρχές και κινητοποίησε άμεσα την Αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα της Παλλήνης στις 21 του μήνα. Για τον εντοπισμό του ζητήθηκε και ενεργοποίηση του μηχανισμού Μissing Αlert από το Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ αυτή την ώρα ο χώρος όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 53χρονος επιχειρηματίας έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Το τελευταίο σημάδι ζωής του επιχειρηματία εντοπίζεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής όπου έστειλε μήνυμα σε υπάλληλο της ταβέρνας που φροντίζει την μητέρα του για να ρωτήσει εάν έλαβε τη φαρμακευτική της αγωγή. Έκτοτε το κινητό του τηλέφωνο παρέμενε κλειστό.

Όλες οι ειδήσεις

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ζητάει συγγνώμη ο 32χρονος συζυγοκτόνος, αλλά ρίχνει ευθύνες στην Καρολάιν

Καιρός – Καύσωνας: Ξεκινούν τα 40αρια, έρχεται αφρικανική σκόνη

Πότε θα πετάξουμε τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους: Συνεδριάζει την Πέμπτη η επιτροπή για αποφάσεις

Η Γραμμή 4 του Μετρό σε αριθμούς: Πού θα βρίσκονται οι σταθμοί – Πόσο θα συντομεύσουν οι αποστάσεις

αυτοκτονίααστυνομίαταβέρναθάνατος