Ελλάδα|24.06.2021 13:55

Θεσσαλονίκη: Ξεσπάει ο πατέρας της 14χρονης που πέθανε έπειτα από επέμβαση- «Θα παίζουμε τζόκερ με τα παιδιά μας;»

Newsroom

Συντετριμμένος ο πατήρ Βησσαρίων, πατέρας της άτυχης 14χρονης στην Θεσσαλονίκη, μίλησε στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος του OPEN για το χαμό της κόρης του. Τόνισε ξανά ότι θεωρεί το θάνατο της 14χρονης αμέλεια των γιατρών και «ότι πολεμάει για να σταματήσει το κακό εδώ». Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά: «Ξέσπασα εχθές το βράδυ ήθελα το παιδί. Δεν είμαι άνετα οικονομικα αλλά προσπαθώ για τα παιδιά μου από το δημοτικό είχε τα προβλήματα που είχαν αναφερθεί, προσπάθησα να το βοηθήσω όπως θα έκανε ο κάθε γονιός. Ο γιατρός δε μας είχε ενημερώσει για όλα».

Συνέχισε λέγοντας: «Τζόκερ θα παίζουμε με τα παιδιά μας; Το παιδί ανέβασε ταχυκαρδία, αλλά μέσα είχαν ξεκινήσει να λιώνουν τα όργανά του, άρχισε να μπαίνει στο χορό των μαρτύρων, το παιδί μου πέθαινε και ο γιατρός έλεγε να του δώσω παυσίπονα. Τρίτη έγινε η επέμβαση Κυριακή το πρωί κατέληξε Κάνω έκκληση στην ελληνική δικαιοσύνη η ζυγαριά της να δουλέψει σωστά».

Από πολυοργανική ανεπάρκεια ο θάνατος της κόρης του ιερέα  

Υπενθυμίζεται ότι, ο θάνατος της 14χρονης από την Επανομή Θεσσαλονίκης προήλθε από πολυοργανική ανεπάρκεια, η οποία προκάλεσε σηπτικό σοκ, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας. Η άτυχη κοπέλα είχε υποβληθεί την περασμένη εβδομάδα σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου.

Ο πατέρας της, από την πρώτη στιγμή καταγγέλλει ιατρικό λάθος και έχει ήδη υποβάλει μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του ιδιώτη γιατρού που τη χειρούργησε σε ιδιωτική κλινική. Κατόπιν της μήνυσης διενεργήθηκε,  νεκροψία- νεκροτομή, στην οποία παραστάθηκε από πλευράς μηνυτή τεχνικός συμβούλους. Η εξόδιος ακολουθία της 14χρονης εψάλη την Τρίτη 21 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Επανομής.

Η άτυχη κοπέλα δεχόταν μπούλινγκ στο σχολείο

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιερέας, η νεαρή μαθήτρια ήθελε να αδυνατίσει διότι δεχόταν μπούλινγκ στο σχολικό της περιβάλλον για τα κιλά της. Όπως δήλωσε σπαρακτικά ο ιερέας «Η Γωγούλα μου ανυπομονούσε να κάνει το χειρουργείο ώστε να αδυνατίσει, και να σταματήσουν να την κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, να σταματήσει η καθημερινότητα του bullying» δήλωσε ο πάτερ Βησσαρίων Καντούνης, για τον άδικο χαμό της 14χρονης κόρης του.

Όλες οι ειδήσεις

Μονή Πετράκη: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την επίθεση με βιτριόλι

ΗΠΑ: Κατέρρευσε τμήμα πολυώροφου κτιρίου στο Μαϊάμι – Φόβοι για πολλά θύματα

Λήμνος: Η θαλάσσια βλέννα του Μαρμαρά «περικυκλώνει» το νησί

Καιρός: Τρίτη ημέρα καύσωνα - Πού θα φτάσει τους 42 βαθμούς η θερμοκρασία

ιατρικό λάθοςΕπανομή ΘεσσαλονίκηςιερέαςΘεσσαλονίκηθάνατοςθάνατος 14χρονης