ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος στο Περιστέρι - Δείτε τις ώρες και τις οδούς
NewsroomΔιακοπές ρεύματος στο Περιστέρι έχει προγραμματίσει, για την Τρίτη 29 Ιουνίου, ο ΔΕΔΔΗΕ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., γίνονται διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.
Για το λόγο αυτό προγραμματίζονται και υλοποιούνται, από τον ΔΕΔΔΗΕ, καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.
Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης. Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.
Δείτε τις ώρες και οδούς με διακοπή ρεύματος στο Περιστέρι:
* Τρίτη 29/6/2021 | 08.00 – 10.00
ΣΟΦ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ – ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ – Π.Π.ΓΕΡΜΑΝΟΥ
* Τρίτη 29/6/2021 | 10.00 – 15.00
ΘΗΒΩΝ – ΑΡΓΟΥΣ
Γλυκά Νερά: Στην οικογένεια της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας
Μετάλλαξη Δέλτα - Σαρηγιάννης: Μέχρι τέλη Αυγούστου αναμένουμε 1.000 κρούσματα τη μέρα
Το «Πηγάδι της Κόλασης»: Η μυστηριώδης τρύπα που βγάζει αφόρητη μυρωδιά και παραμένει ανεξερεύνητη
- ΕΟΠΥΥ: Δύο νέες εφαρμογές στο κινητό για αξιολόγηση υπηρεσιών και ιατρικό φάκελο
- Ο Μητσοτάκης θέλει σε ειδικό ρόλο τον Μεϊμαράκη, ο στόχος του Ανδρουλάκη και τα μηνύματα του υπουργικού
- Κυκλοφοριακό στην Αττική: Μποτιλιάρισμα 100 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Κηφισό
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: «Μπλε κύμα» ή νέα έκπληξη; Οι κάλπες που θα καθορίσουν τα δύο τελευταία χρόνια του Τραμπ