Ελλάδα|29.06.2021 14:09

Πατέρας Καρολάιν για συζυγοκτόνο: Αν ήξερα θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα

Newsroom

Ο 78χρονος πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ, αποκάλυψε, μιλώντας στην Βρετανική εφημερίδα «The Sun» ότι η θλίψη του μετατράπηκε γρήγορα σε οργή όταν ανακάλυψε ότι η αστυνομία είχε πάρει τον Αναγνωστόπουλο από το μνημόσυνο της κόρης του στην Αλόννησο για να του παρουσιάσει στοιχεία που αποδείκνυαν ότι ήταν ο δολοφόνος, οδηγώντας τελικά στην ομολογία του. «Αυτό που μετανιώνω, από τότε που το ανακάλυψα, ήταν πως δεν το ήξερα όταν ήταν εδώ» είπε στην βρετανική εφημερίδα. «Θα του είχα τινάξει το γα@@@@ κεφάλι του και θα αναλάμβανα πρόθυμα τις συνέπειες».

Έμαθε από γείτονες το θάνατο της Καρολάιν

Ο Ντέιβιντ είπε ότι αυτός και η σύζυγός του Σούζαν έμαθαν για το θάνατο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου από γείτονες στο νησί της Αλοννήσου. Όπως είπε στην The Sun: «Δε θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να με άρπαξε από το στήθος και να μου ξερίζωσε την καρδιά . Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου». Είπε επίσης ότι πίστευε πως υπήρχε «κάποια βάση» στις φήμες στον ελληνικό Τύπο πως ο δολοφόνος συνδεόταν επίσης με κάποια παράνομη δραστηριότητα και πρόσθεσε πως η Καρολάιν είχε μια ισχυρή «αίσθηση σωστού και λάθους» και πως θα είχε απειλήσει να τον αφήσει εάν είχε ανακαλύψει πως εμπλεκόταν σε κάτι τέτοιο.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη έρχεται καθώς χθες το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, της κόρης της Καρολάιν και του Μπάμπη, στους γονείς του θύματος. Η ενός έτους Λυδία θα παραδοθεί σήμερα στη Σούζαν και τον Ντέιβιντ Κράουτς, οι οποίοι θέλουν να μεγαλώσουν την εγγονή τους στην Αλόννησο. Όπως είπε ο πατέρας της Καρολάιν: «Όλοι οι κάτοικοι του νησιού βοηθούν εμένα και την Σούζαν για να πάρουμε την πλήρη επιμέλεια της μικρής Λυδίας».

Όλες οι ειδήσεις

Eμβόλιο: Ολοταχώς για τρίτη δόση από Σεπτέμβριο λόγω της μετάλλαξης Δέλτα – Τι μελετούν οι ειδικοί

Προνόμια εμβολιασμένων: Στο γήπεδο και με διαρκείας μόνο οι εμβολιασμένοι οπαδοί

Αλλαγές στα σχολεία: Οι 4 άξονες του «Νέου Αναβαθμισμένου Σχολείου»

Γαλάζιο … φλερτ στους 20ρηδες

Εθνική Πινακοθήκη: Βρέθηκε πίνακας του Πικάσο που είχε κλαπεί το 2012

δολοφονίαΜπάμπης ΑναγνωστόπουλοςΓλυκά ΝεράΚαρολάιν