Ελλάδα|30.06.2021 19:42

Όλγα Κεφαλογιάννη: Είχα βγάλει από το μυαλό μου τη μητρότητα - Θα είναι ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν αυτό το διάστημα η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε σε πρωινή εκπομπή για τον γάμο της, την εγκυμοσύνη της και το αίσθημα της μητρότητας. «Αυτό που χαρακτηρίζει τα τελευταία δύο χρόνια είναι η ανατροπή. Οι ανατροπές στη ζωή έρχονται και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να τις αρπάξεις, πολλές φορές περνάνε από μπροστά μας πράγματα που ίσως από φόβο δεν τολμάμε». 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες στις 3 Μαΐου (Δευτέρα του Πάσχα) και την είδηση έκανε γνωστή η κυρία Κεφαλογιάννη, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κουμπάρες ήταν η Τζένη Μήτση και η πρώτη ξαδέλφη της νύφης, Χρυσή Βαρδινογιάννη. «Ο Μίνως ήταν ένας άνθρωπος που έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Ως τώρα έχει πάει καλά. Αναγκαστικά λόγω της κατάστασης επιλέξαμε να προχωρήσουμε τώρα, άρα κάναμε έναν πολύ κλειστό γάμο. Μετά είπα ότι μπορεί να ήταν και πολύ καλύτερα έτσι. Αισθάνθηκα ότι ήταν εκεί άνθρωποι που πραγματικά αγαπάμε και μας αγαπάνε. Ένιωσα ότι ήταν ένα γεγονός με αξία και ιδιαίτερο συμβολισμό».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη φορούσε λευκό μακρύ σατέν μεταξωτό φόρεμα με δαντελένια εσάρπα, μία δική της δημιουργία, κι έκανε την είσοδο μαζί με τον γαμπρό -και οι δύο έρχονται από δεύτερο γάμο- με μουσική υπόκρουση τη σύνθεση του Μίνου Μάτσα «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» σε στίχους του αείμνηστου παππού του και δημιουργού της δισκογραφικής εταιρείας MINOS, Μίνου Μάτσα. «Πρωτογνώρισα το έργο του και μου άρεσε πάρα πολύ. Και η μουσική και τα τραγούδια του. Όταν τον γνώρισα ήμουν πολύ αυθόρμητη να του πω “πόσο σε θαυμάζω”, βέβαια αυτός δεν ήξερε τι κάνω εγώ, γύρισε και μου είπε “εσύ με τι ασχολείσαι;”» αποκάλυψε. 

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Είναι ωραίο να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το θες»

Τα κεφάλαια εγκυμοσύνη και μητρότητα είναι για την ίδια ευλογία όπως αναφέρει και μιλώντας για αυτά έδωσε δύναμη σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να γίνει μητέρα. «Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα θέλαν να βιώσουν την μητρότητα και έχουν λόγος που τους αποτρέπουν. Είναι ωραίο να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το θες και είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς. Έχω περάσει την απογοήτευση αύτη. Αν κάποια γυναίκα θέλει να βιώσει τη μητρότητα, πρέπει να ενημερωθεί, να το προσπαθήσει και πλέον η επιστήμη βοηθά πάρα πολύ. Εγώ αισθάνομαι πολύ ευλογημένη, γιατί κάτι που είχα βγάλει από το μυαλό μου ως πιθανότητα, συμβαίνει. Είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ, το βιώνεις ως πολύ μεγάλη απώλεια, λες “ας το αφήσω”. Η φύση μας έχει φτιάξει για να γινόμαστε μαμάδες σε νεότερη ηλικία, πλέον μπορούμε να το κάνουμε και σε μεγαλύτερη ηλικία» υπογράμμισε η Όλγα Κεφαλογιάννη και συνέχισε: «Τα ανίψια μου έχουν χαρεί πάρα πολύ, σκέφτονται πως θα λειτουργήσουν ως ξαδερφάκια. Οι αδερφές μου και η μητέρα μου… Το συναίσθημα το δικό μας είναι κάτι που δεν θα το άλλαζα με τίποτα».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε το φύλο των μωρών. «Το να μιλήσω για την εγκυμοσύνη το είχα σκεφτεί, αλλά χωρίς να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Θα είναι αγοράκι και κοριτσάκι. Σε προσωπικό επίπεδο προετοιμάζομαι, είναι μια περίοδος που πρέπει να προσέχω πολύ. Ανυπομονώ να έρθει η ώρα που την είχα βγάλει από το μυαλό μου και είναι συγκλονιστικό που ευλογήθηκα να το ζήσω. Όποια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα ελπίζω να μπορέσει να βιώσει αυτό το συναίσθημα». 

Όλες οι ειδήσεις

Self test: Αρχίζει ξανά η δωρεάν διάθεση στα φαρμακεία από 1η Ιουλίου- Ποιους αφορά

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχουν λεφτά - Αν έρθει η πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε

Εστίαση – Διασκέδαση: Πώς θα εισέρχονται οι ανεμβολίαστοι στους μικτούς χώρους – Τι είπε ο Γεωργαντάς

Η κλοπή του αιώνα στο Παρίσι: Ο κλέφτης βρήκε κλειστό τον συναγερμό και σήκωσε πίνακες ανεκτίμητης αξίας

Όλγα ΚεφαλογιάννηδίδυμαπολιτικόςΜίνως Μάτσαςμητρότηταεγκυμοσύνη