Ελλάδα|02.07.2021 11:47

Χρήστος Παππάς: Κατέκρινε τη Δίκη της Νυρεμβέργης και υμνούσε τον ανώμαλο εγκληματία πολέμου Γιούλιους Στράιχερ

Newsroom

Και ο Χρήστος Παππάς στα χέρια της Αστυνομίας και ένας ακόμα νεοναζί της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή πίσω από τα κάγκελα. Ο Χρήστος Παππάς ήταν υμνητής του Χίτλερ και των Ναζί που αιματοκύλησαν τον κόσμο, αλλά είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον Γιούλιους Στράιχερ, τον αποκαλούμενο «Κτήνος της Φραγκονίας».

Είχε γράψει ο Παππάς σε ένα από τα κατάπτυστα άρθρα του που υμνούσαν τους φονιάδες των λαών: «Με την καταδίκη του (του Γιούλιους Στράιχερ) και τον απαγχονισμό του κλείνει μια ζωή έξι δεκαετιών αφιερωμένη στην Πατρίδα, που αγάπησε και στον αγώνα εναντίον του δηλητηριαστή όλων των Λαών, του διεθνούς Ιουδαϊσμού»! Και στη συνέχεια έχει κάτι να πει και για τη Δίκη της Νυρεμβέργης: «Ο πόλεμος δεν τερματίστηκε το 1945, και ούτε δικαιοσύνη αποδόθηκε το 1946. Γενιές μετά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα αυτών που έπεσαν στην ευρωπαϊκή σύρραξη, άσχετα σε ποιο στρατόπεδο ανήκαν οι παππούδες τους, αφυπνίζονται, αντιστέκονται και δικαιούνται να γνωρίζουν. Ήσαν οι “καλοί” αυτοί που κρέμασαν τους “κακούς” στη Νυρεμβέργη; Ή μήπως η πραγματική Ιστορία κρύβει άλλες;».

«Έδρασαν σε μια άλλη χώρα»...

Ο Χρήστος Παππάς έγραψε κάποτε για τους ναζί Εγκληματίες ένα άρθρο με τίτλο: «16 Οκτωβρίου 1946»: «Το παρόν άρθρο που αναφέρεται σ’ αυτούς που έδρασαν σε μια άλλη χώρα, σε μια άλλη εποχή, που έζησαν τις μικρές και μεγάλες χαρές και λύπες της ζωής, που οραματίστηκαν και πίστεψαν σε κάτι καινούριο και μεγάλο και τελικά δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο, δηλαδή το καθήκον να υπερασπιστούν την Πατρίδα τους, ας είναι ένα μνημόσυνο Αγάπης και Προσευχής για την ψυχική τους ανέλιξη και τελειοποίηση».

Ποιος ήταν όμως ο διαβόητος Γιούλιους Στράιχερ που μισούσαν ακόμα και οι ίδιοι οι Ναζί; Ο Στράιχερ ήταν γιος δασκάλου, δάσκαλος και ο ίδιος, που διακρίθηκε επί ναζισμού στην διασπορά ψευδών ειδήσεων και προπαγάνδας κατά των Εβραίων, εκδίδοντας την εικονογραφημένη αντισημιτική εφημερίδα «Der Sturmer» (Ο επιτιθέμενος), στην οποία δημοσίευε φανταστικές περιγραφές για φονικές εβραϊκές ιεροτελεστίες καθώς και αποκαλύψεις για την παγκόσμια εβραϊκή συνωμοσία που κατά τους ισχυρισμούς του βασιζόταν στα περιβόητα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.  

Αγαπημένη του θεματολογία ήταν η «μόλυνση» του αγνού γερμανικού αίματος που είχαν οι νεαρές γερμανίδες με το μιασμένο εβραϊκό των εκμαυλιστών τους, τους οποίους παρουσίαζε με μεγάλες γαμψές μύτες, εξογκωμένα μάτια, αξύριστους, κοντούς και χοντρούς, συχνά με τη μορφή σκουληκιού, φιδιού ή αράχνης, ενώ τις γυναικείες μορφές των αμόλυντων νεαρών γερμανίδων γυμνές ή ημίγυμνες! Οι υπερβολές των αφηγήσεων, η χοντροκοπιά των ιστοριών και των σκίτσων είχαν φθάσει στο σημείο να προκαλέσουν την απέχθεια ακόμη και υψηλά ισταμένων αξιωματούχων του ναζιστικού καθεστώτος, ανάμεσα στους οποίους ο Χέρμαν Γκέρινγκ και ο Χάινριχ Χίμλερ, ιδιαίτερα μετά τη δημοσίευση αναληθών ιστοριών για τον Γκέρινγκ και την κόρη του Έντα (δήθεν η Έντα είχε συλλάβει με τεχνητή σπερματέγχυση)!

Μαζοχιστής, παιδόφιλος και νεκρόφιλος!

Ο Γιούλιους Στράιχερ, μεταξύ των άλλων σεξουαλικών διαστροφών του, ήταν μέγας μαζοχιστής, παιδόφιλος, επιδειξίας, νεκρόφιλος και άλλα πολλά και ατελείωτα  που αναφέρονται σε σχετικά ντοκουμέντα που ανακάλυψαν οι Ρώσοι όταν κατέλαβαν τα γραφεία των Ναζί στο Βερολίνο

Φρικ, ο Γιούλιους Στράιχερ και ο Φουνκ ακούν την απόφαση του δικαστηρίου της Νυρεμβέργης/copyright: AP PHOTOS

Τον αποκαλούσαν ακόμα και οι Ναζί: Κτήνος της Φραγκονίας! Οι συγκρατούμενοι του στη Νυρεμβέργη, απέφευγαν τον Στράιχερ και σε κάθε περίπτωση του έδειχναν την αηδία που τους προκαλούσε.  

«Τα ξημερώματα της 16ης Οκτωβρίου 1946, στην αίθουσα εκτελέσεων καταφθάνει ένας άνδρας θηριώδης, γεμάτος οργή, χειραγωγούμενος μετά δυσκολίας από τους άνδρες της συμμαχικής φρουράς. Είναι ένας από τους δώδεκα καταδικασμένους σε θάνατο εθνικοσοσιαλιστές ηγέτες στην περίφημη Δίκη της Νυρεμβέργης. Είναι ο μόνος που απ’ τα χείλη του θα βγει ο γνώριμος χαιρετισμός: «Heil Hitler!». Είναι ο διαβόητος Γιούλιους Στράιχερ!», περιγράφεται η ώρα της εκτέλεσής του μετά τη Δίκη της Νυρεμβέργης.

Λέγεται ότι ο Στράιχερ, ήταν χαμηλής νοημοσύνης και αυτό αποτέλεσε πρόβλημα για εκείνους που ανέλαβαν να τον δικάσουν, επειδή «ο παθολογικά ηλίθιος δε φέρει καμία ποινική ευθύνη». Έλυσαν το πρόβλημα με το να ανακοινώσουν ψευδώς ως αποτέλεσμα των μετρήσεων ότι ο δείκτης νοημοσύνης του Γιούλιους Στράιχερ ήταν 102, όπως γράφει η Encyclopedia Britannica (λήμμα Julius Streicher), αντί του ορθού των 50 βαθμών παρακάτω. Να σημειώσουμε ότι «ένα παιδί 10 ετών με τις νοητικές ικανότητες του μέσου δεκατριάχρονου έχει IQ 130!

«Μπολσεβίκοι μία μέρα θα σας κρεμάσουν και εσάς», φώναξε ο Στράιχερ στους εκτελεστές του και το σώμα του ταλαντεύτηκε στο ικρίωμα. Ο άνθρωπος που είχε διατάξει εκτέλεση Εβραίων για να οικειοποιηθεί τις περιουσίες τους, που ο ίδιος είχε σκοτώσει ανθρώπους χωρίς δισταγμό που είχε ασελγήσει σε παιδιά, που είχε κλέψει και συκοφαντήσει, ήταν πια παραδομένος στα χέρια του δημιουργού του και στην Ιστορία. Ο Χρήστος Παππάς, δεν σταματούσε να μιλάει με δέος για τον εγκληματία και απεχθή Στράιχερ. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει...

Όλες οι ειδήσεις

Χρήστος Παππάς: Σε ποιες φυλακές θα οδηγηθεί – Το χρονικό της σύλληψης και η γνωριμία με την 52χρονη

Κορονοϊός: Στο μικροσκόπιο η μετάλλαξη της Κολομβίας – Φόβοι για 4ο κύμα

Χρήστος Παππάς: Πώς έγινε η σύλληψή του – Η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα

Κορονοϊός: Στο μικροσκόπιο η παραλλαγή Λάμδα – Γιατί ανησυχούν οι επιστήμονες

Χρήστος ΠαππάςΝαζίναζισμόςΧρυσή Αυγή