Ελλάδα|18.01.2019 18:36

All about History, People & TV Έθνος στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής (20/1)!

Newsroom

Το τέταρτο τεύχος, (18/1) έρχεται με κεντρικό θέμα τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

Με συναρπαστικές αφηγήσεις κι εκπληκτική εικονογράφηση, το εξαιρετικό αυτό περιοδικό προσφέρει όλο το δράμα, τη δράση, τα σκάνδαλα και την αγωνία του παρελθόντος. Μέσα από τις σελίδες του, ζωντανεύει την Ιστορία και καθηλώνει τους αναγνώστες κάθε ηλικίας!

Μαζί για μία ακόμα Κυριακή το People, το αγαπημένο περιοδικό των celebrities και το TV Εθνος.

All about History

Λεονάρντο Ντα Βίντσι: Ηταν πράγματι ιδιοφυΐα; Φημίζεται ως ο εφευρέτης πολλών μηχανών που τελικά δεν λειτουργούσαν και εκείνος που στη διάρκεια της ζωής του εγκατέλειψε πολλά έργα στη μέση. Μήπως τελικά ο αυθεντικός
άνθρωπος της Αναγέννησης είναι υπερεκτιμημένος;

Η κρίση στα Ίμια: Παρουσίαση των γεγονότων που οδήγησαν Ελλάδα και Τουρκία ένα βήμα πριν τον πόλεμο.

Μάκβεθ: Η αληθινή ιστορία του ήρωα που ενέπνευσε τον Σαίξπηρ.

Ρωσική Επανάσταση: 17 άγνωστα γεγονότα που συνδέονται με την άνοδο των Μπολσεβίκων στην εξουσία.

Οι κόρες της Φρέγια: Ανακαλύψτε τον ρόλο των γυναικών στην κοινωνία των Βίκινγκ, τη σχέση τους με τη θρησκεία και την αφοσίωσή τους σε μια σκανδιναβική θεά.

Η μάχη του Υδάσπη: Η νίκη του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Υδάσπη ποταμό.

Οι πόλεμοι των οστών: Η αμείλικτη βεντέτα ανάμεσα σε δύο κυνηγούς απολιθωμάτων του 19ου αιώνα που υπήρξε αφορμή για μερικές από τις σημαντικότερες ιστορικές ανακαλύψεις για τους δεινοσαύρους.

Έρβιν Ρόμελ: Η Αλεπού της Ερήμου ήταν πράγματι ο λευκός ιππότης της Βέρμαχτ ή μήπως απλώς ένας συμφεροντολόγος Ναζί που οι στρατιωτικές του ικανότητες μεγαλοποιήθηκαν;

PEOPLE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «Μεγαλώνοντας βρίσκω την ταυτότητά μου». Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει στο People για την εποχή που έχασε την εαυτό της, ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή βάζοντας τέλος στις φήμες και μιλάει για τους φύλακες – άγγελούς της.

Γιάννης Στάνκογλου «Την έχω γραμμένη την επιτυχία». Ο ταλαντούχος γόης του ελληνικού θεάτρου μιλάει για την πρόκληση του Γιούγκερμαν, εξηγεί γιατί βγαίνει εκτός εαυτού με τα κουτσομπολιά, αποδομεί την επιτυχία και στηρίζει τα... «κακά παιδιά».

Θέμις Μπαζακα «Χαίρομαι που είμαι δύσκολη συνεργάτις». Η επιτυχημένη ηθοποιός μιλάει για τους μεγάλους ρόλους της καριέρας της, τα χρόνια στο σανίδι και τις εξαντλητικές πρόβες, την απιστία των συντρόφων της που ποτέ δεν ανέχτηκε και τη μοναξιά που αποδέχτηκε ως επακόλουθο.

#10yearschallenge Το #10yearschallenge έγινε viral και αγαπημένα πρόσωπα πόσταραν μια φωτογραφία 10ετίας και μια τωρινή τους για να καταδείξουν τη διαφορά.

Jeff και Mackenzie Bezos Το διαζύγιο των 120 δισ. ευρώ! Ο πιο πλούσιος άντρας του κόσμου χωρίζει και οι αντιδράσεις, οι φήμες, η δημοσιότητα παίρνουν δικαιολογημένα επικές διαστάσεις!   

all about HistoryΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςTV ΈθνοςPeople