Αναστάτωση στη Χαλκιδική: Ανεμοστρόβιλος χτύπησε τα Νέα Μουδανιά – Προκλήθηκαν υλικές ζημιές
NewsroomΈνας ανεμοστρόβιλος «χτύπησε», νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 4 Ιουλίου, την παραλία Νέων Μουδανίων στη Χαλκιδική.
Σύμφωνα με το makthes.gr προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές και τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι μια γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο τοπικό κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες.
Συχνοί οι ανεμοστρόβιλοι στην Χαλκιδική
Οι ανεμοστρόβιλοι στη Χαλκιδική δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο, όπως αναφέρει το blog.moudaniwn.gr, αφού έχουν παρατηρηθεί και στο παρελθόν. Πριν τέσσερα χρόνια υδροστρόβιλος χτύπησε τη Σίβηρη.
Τον Αύγουστο του 2019 ένας εντυπωσιακός υδροστρόβιλος σχηματίστηκε στη Χαλκιδική, μεταξύ της θαλάσσιας περιοχής της Αμμουλιανής και της Σιθωνίας. Επίσης τον Οκτώβριο του 2020 ανεμοστρόβιλος προκάλεσε μεγάλες ζημίες στον Νέο Μαρμαρά. Από το φαινόμενο που χτύπησε την περιοχή στις 6 το πρωί καταστράφηκαν σκέπες σπιτιών, αυτοκίνητα, ενώ οι δρόμοι γέμισαν μπάζα.
Φωτιά στην Κύπρο: Τέσσερις νεκροί – Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες
Αφιέρωμα ethnos.gr: Δύο χρόνια από τις εκλογές του 2019
Νέα μέτρα: Χρυσό… θα πληρώνουν τον καφέ όσοι δεν εμβολιάστηκαν
- Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
- Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
- Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
- «Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου