Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου ορειβάτη στον Όλυμπο
NewsroomΆκαρπες έχουν αποβεί μέχρι τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου ορειβάτη, ο οποίος αγνοείται για τρίτη ημέρα στον Όλυμπο. Πυροσβέστες και μέλη ορειβατικών ομάδων και μέλη της 2ης και της 8ης ΕΜΑΚ συνεχίσουν τις έρευνες, με τη συνδρομή drone και ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου και η προσπάθεια έχει επικεντρωθεί στην περιοχή «Πελεκούδια», σε υψόμετρο 1733μ.
Στην περιοχή εν λόγω περιοχή είχαν βρεθεί αντικείμενα και εξοπλισμός που εικάζεται ότι ανήκουν στον 35χρονο. Ο ίδιος είχε ξεκινήσει το περασμένο Σάββατο ανάβαση στον Όλυμπο κι επρόκειτο να επιστρέψει το πρωί της Δευτέρας. Επειδή δε γύρισε στο σπίτι του και ούτε επικοινώνησε με τους οικείους του, η σύζυγός του επικοινώνησε με τις Αρχές και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.
Πανελλήνιες 2021: Στις 9 Ιουλίου οι βαθμοί – Ακολουθεί η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής για τα τμήματα
Νέα μέτρα: Αλαλούμ με τις εξαγγελίες για κατάργηση ορθίων σε εστίαση – Στο τραπέζι τοπικά lockdown
- Πλοίο ελληνικών συμφερόντων εντοπίστηκε στον Ατλαντικό με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης: Ο «Έλληνας Εσκομπάρ» πίσω από το φορτίο - Συλλήψεις στην Ελλάδα
- Ενισχύουν τα μπλόκα οι αγρότες μετά το «όχι» στην πρόσκληση Μητσοτάκη για συνάντηση - Ο χάρτης των μπλόκων
- Αποκάλυψη - βόμβα από τον Κωνσταντάρα: Έρχεται καταγγελία εις βάρος πασίγνωστου τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση
- Χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Γιορτινές γεμίσεις για γαλοπούλα και κότα