Ελλάδα|08.07.2021 14:38

Χανιά: Καταγγελία για κρούσματα κορονοϊού σε κατασκήνωση - Δεν έκαναν τεστ στα παιδιά

Newsroom

Ένα απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε μητέρα, της οποία το παιδί περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές σε κατασκήνωση στα Χανιά της Κρήτης. Όπως καταγγέλλει η μητέρα, οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης την ενημέρωσαν πως το 14χρονο κορίτσι είχε πυρετό και βρίσκεται στο αναρρωτήριο, χωρίς όμως να της έχουν κάνει τεστ για τον κορονοϊό.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το zarpanews.gr, η μητέρα αναφέρει ότι δέχθηκε τηλεφώνημα το πρωί της Πέμπτης από την κατασκήνωση και ενημερώθηκε ότι το παιδί της έχει ανεβάσει πυρετό από το προηγούμενο βράδυ, ενώ όπως έμαθε, πέρασε τη νύχτα στο αναρρωτήριο μαζί με άλλα δύο παιδιά που είχαν επίσης πυρετό.

Όταν ρώτησε εάν το παιδί της είναι θετικό στον κορονοϊό, οι ιθύνοντες απάντησαν ότι δεν του είχαν κάνει τεστ. Η μητέρα αγανακτισμένη πήγε η ίδια σε φαρμακείο και αγόρασε δύο self test, τα οποία και έδειξαν ότι το παιδί της είναι θετικό.

Δεν ενημέρωσαν του υπόλοιπους γονείς για τα κρούσματα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης δεν ενημέρωσαν όλους τους γονείς για την κατάστασ. Αντίθετα, ενημέρωναν συγκεκριμένους γονείς, και τους ζητούσαν πάρουν τα παιδιά τους, επειδή έχουν πυρετό και δεν ένιωθαν καλά. Η μητέρα σκοπεύει να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στον ΕΟΔΥ.

Όλες οι ειδήσεις

Πελώνη – Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Την ερχόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις

Σαρηγιάννης για μετάλλαξη Δέλτα: Δεκαπενταύγουστος με 3.500 κρούσματα

Πανελλήνιες 2021: Στις 9 Ιουλίου και επίσημα τα αποτελέσματα

Κορονοϊός: 14 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο πλοίο από την Ίο

Επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου: Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από 1,5 ώρα - Τι καταγγέλλει τραυματίας

ΚρήτηκατασκήνωσηΚορονοϊόςκρούσματαΧανιά