Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι δικαστικοί υπάλληλοι
NewsroomΜε ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος συνεχίζονται μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2019 οι καθημερινές δίωρες διακοπές (σ.σ. από 13.00 έως 15.00) των δικαστικών υπαλλήλων της Αθήνας σε όλα τα ακροατήρια των Ποινικών και Πολιτικών Δικαστηρίων.
Αυτό σημαίνει ότι οι δικές θα αρχίζουν στις 9.00 αλλά όσοι υπάλληλοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις θα «κατεβαίνουν» από την έδρα στις 13.00 το μεσημέρι.
Οι αντιδράσεις συνεχίζονται με τους υπαλλήλους να ζητούν την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων στις δικαστικές υπηρεσίες της Αθήνας και την επίσπευση των διαδικασιών πρόσληψης των νέων δικαστικών υπαλλήλων.
Την ίδια ώρα, οι δικαστικοί υπάλληλοι αναμένεται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με τρίωρες καθημερινές στάσεις εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ θα ζητήσουν συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Μιχάλη Καλογήρου.
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια