Ελλάδα|12.07.2021 21:21

Ηλιούπολη: Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές

Newsroom

Η σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και ακραίας έμφυλης βίας στην Ηλιούπολη, όπου 19χρονη οποία κατήγγειλε 39χρονο αστυνομικό ότι την είχε αιχμάλωτη και την εξέδιδε προκαλεί φρίκη. Από την κατάθεση του θύματος προκύπτει η ύπαρξη κυκλώματος trafficking και η ΕΛΑΣ αυτή τη στιγμή διερευνά το κατά πόσο αυτό είχε σχέση με studio και καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αποκάλυψε η Μίνα Καραμήτρου στο δελτίο ειδήσεων του OPEN, η 19χρονη έχει μιλήσει ξεκάθαρα για τρία ακόμη πρόσωπα. Στην κατοχή των αστυνομικών στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ βρίσκονται USB, σκληροί δίσκοι καθώς και το κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου τα οποία εξετάζονται ώστε να στοιχειοθετηθεί ακόμα καλύτερα η έρευνα.

Στο σπίτι του δράστη η αστυνομία βρήκε, ακόμα, και δύο δελτία ταυτότητας. Το ένα είναι του κατηγορούμενου και το άλλο ενός ιδιώτη. Και για τα δύο είχε δηλωθεί απώλεια από τους κατόχους τους. Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το πότε θα δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του πατέρα της κοπέλας και του αστυνομικού, η ΕΛΑΣ απάντησε ότι έχει ζητηθεί και οι αρχές περιμένουν την απάντηση του εισαγγελέα.

Όλες οι ειδήσεις

Ηλιούπολη: Οργανωμένο κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης με θύμα τη 19χρονη - Μαρτυρίες γειτόνων στο ethnos.gr

Εμβόλιο: Την Πέμπτη 15 Ιουλίου ανοίγει η πλατφόρμα για τους 15 - 17

Euro 2020 – Μετάλλαξη Δέλτα: Ολέθριο το θέαμα των 60.000 θεατών στον τελικό, λέει ο ΠΟΥ

Κορονοϊός: Μετακινούν άρον άρον γιατρούς και νοσηλευτές στα νησιά λόγω πανδημίας – Σε απόγνωση οι εργαζόμενοι

ΜΜΜ: Έρχονται εκπτώσεις στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών για εμβολιασμένους

Self test: Στους δικαιούχους και τα παιδιά από 12 - 17 ετών

καταγγελίαtraffickingσεξουαλική κακοποίησηΗλιούποληαστυνομικός