Ελλάδα|18.01.2019 23:02

Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντήθηκε ο Παύλος Γερουλάνος

Newsroom

Με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος την Παρασκευή, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, στην οποία παρέστη και ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών, βρέθηκαν οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος ενημερώθηκε για το σημαντικό έργο της Εκκλησίας της Ελλάδος, το οποίο περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- 14 μονάδες φιλοξενίας ηλικιωμένων, το Κοινωνικό Φροντιστήριο, το Κέντρο Παιδείας Πολιτισμού και Εθελοντισμού, καθώς και δράσεις σίτισης σε κάθε ενορία.

Στο τέλος της επίσκεψης, ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος αφού τον ευχαρίστησε δήλωσε: «Η προσφορά της Εκκλησίας στα χρόνια της κρίσης είναι ουσιαστική και καθημερινή. Η ενδυνάμωση της συνεργασίας του δήμου Αθηναίων με την Εκκλησία της Ελλάδος μπορεί να συμβάλλει στην ανακούφιση χιλιάδων συνανθρώπων μας που χρειάζονται υποστήριξη».

ΑρχιεπίσκοποςΠαύλος Γερουλάνος