Ελλάδα|13.07.2021 19:18

Σπίρτζης: Είναι μέλος της ΝΔ ο αστυνομικός που εξέδιδε τη 19χρονη στην Ηλιούπολη;

Newsroom

Σειρά ερωτημάτων προς την κυβέρνηση, αναφορικά με το ποιον του αστυνομικού που κακοποιούσε και εξέδιδε τη 18χρονη στην Ηλιούπολη, θέτει με δήλωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Σπίρτζης, αφήνοντας υπόνοιες ότι ο δράστης είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, ο κ. Σπίρτζης ερωτά πότε ο δράστης τέθηκε σε διαθεσιμότητα και κάνει λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης από την κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ολόκληρη η δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη

«Είναι μέλος της ΝΔ ο αστυνομικός που κακοποιούσε και εξέδιδε την 18χρονη στην Ηλιουπολη; Ποιο είναι το όνομά του; Πότε ακριβώς τέθηκε σε διαθεσιμότητα; Θέτουμε δημόσια στην κυβέρνηση της ΝΔ δύο πολύ σαφή ερωτήματα σε σχέση με τον αστυνομικό, ο οποίος κακοποιούσε και εξέδιδε την 18χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη. 

1) Πότε ο συγκεκριμένος αστυνομικός, του οποίου το όνομα και τη φωτογραφία περιμένουμε ακόμη να δοθεί στη δημοσιότητα, για να αναγνωριστεί και από άλλα θύματα σωματεμπορίας, τέθηκε σε αργία; Έγινε αίτημα από την ΕΛΑΣ στον αρμόδιο εισαγγελέα να δοθεί το όνομα και η φωτογραφία του στη δημοσιότητα και πότε; Υπάρχει, φύλλο πορείας που μετακινεί τον εν λόγω αστυνομικό σε άλλη υπηρεσία με ημερομηνία 26 Μαρτίου 2021! 2) Αληθεύουν οι πληροφορίες ότι ο αστυνομικός είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας;

Οι ερωτήσεις είναι απολύτως σαφείς και περιμένουμε άμεσα εξίσου σαφείς απαντήσεις. Η όποια προσπάθεια συγκάλυψης αυτής της φρικτής υπόθεσης θα πέσει στο κενό. Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ και η ΝΔ οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση». 

Όλες οι ειδήσεις

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Κυρώσεις και προνόμια - Ανακοινώσεις για διασκέδαση, εστίαση

Κορονοϊός - Αρκουμανέας: Κοντά στις 3.000 τα σημερινά κρούσματα

Πανελλήνιες 2021: Aνοδος των βάσεων και πάνω από 25.000 μαθητές εκτός ΑΕΙ

Ο «σκαραβαίος του Ιωνίδη»: Το αρχαίο ελληνικό αριστούργημα πωλήθηκε στη Νέα Υόρκη – Ίσως όμως να μην έπρεπε

Χρήστος ΣπίρτζηςΗλιούποληΝέα Δημοκρατίααστυνομικός