Αλεξανδρούπολη: Δίχρονο κοριτσάκι έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου
NewsroomΈνα κοριτσάκι 2 ετών έπεσε από το μπαλκόνι 4ου ορόφου πολυκατοικίας στην Αλεξανδρούπολη, το μεσημέρι της Τετάρτης, 14 Ιουλίου. Το παιδί βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.
Το παιδί ξέφυγε από την προσοχή των δικών του, ανέβηκε σε έπιπλο που υπήρχε στο μπαλκόνι και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του κατά την πτώση. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με το Evros-news.gr, το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία η οποία ευτυχώς δεν έδειξε σοβαρά προβλήματα και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, όμως, έπειδή στο πρόσωπο και το σώμα του υπάρχουν χτυπήματα, συνεχίζονται οι λεπτομερείς εξετάσεις, για να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο σοβαρού κινδύνου.
ΑΠΘ: Χωρίς δομή διαχείρισης περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης έξι μήνες μετά τις καταγγελίες
Εμβόλιο: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους έφηβους 15 έως 17 ετών
Καιρός: Επελαύνει ο καύσωνας σε όλη τη χώρα – Έως 40 βαθμούς η θερμοκρασία
LIFESTYLE
- Αγρότες: «Δεν τρώμε τον σανό της κυβέρνησης, δεν το κουνάμε από τα μπλόκα» - «Πολιορκία» σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Λάρισα
- ΠΑΣΟΚ - ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαγράφεται ο Γιώργος Λαμπράκης που συνελήφθη για το σκάνδαλο
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
- Βόλος: Ο Μπέος έβαλε ζωντανό πόνι μέσα στη φάτνη - Η οργή φιλόζωων και η προκλητική απάντηση του δημάρχου Βόλου