Ελλάδα|15.07.2021 12:44

Κρήτη: Πανικός σε ταβέρνα από πυροβολισμούς – Διασωληνωμένος σε ΜΕΘ 37χρονος

Newsroom

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 37χρονος άνδρας στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου στην Κρήτη, ο οποίος τραυματίστηκε από πυροβολισμό κατά τη διάρκεια αιματηρού επεισοδίου  που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή των Πάνω Γουβών.

Το θύμα είχε πάει για φαγητό με τη σύζυγό του

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11 το βράδυ της Τετάρτης σε ταβέρνα της περιοχής, όπου είχε πάει για φαγητό το ζευγάρι μαζί με τη σύζυγό του. Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε παρουσία πλήθους κόσμου, θαμώνων της ταβέρνας αλλά και περαστικών με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός από τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, o 37χρονος από την περιοχή της Αρμάχας και η 44χρονη σύζυγός του που επίσης τραυματίστηκε δέχθηκαν επίθεση με πυροβολισμούς από τρια άτομα τα οποία αναζητούν οι αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Μέσου, οι φερόμενοι ως δράστες της αιματηρής επίθεσης κατάγονται από χωριό κοντά στις Πάνω Γούβες και εκτιμάται πως είχαν οικογενειακές διαφορές με το ζευγάρι των τραυματιών.

Όλες οι ειδήσεις

Εμβόλια: 500.000 νέα ραντεβού τις τελευταίες μέρες – Τι είπε ο Θεμιστοκλέους για το ενδεχόμενο οριζόντιου υποχρεωτικού εμβολιασμού

Κατακλυσμός στη Γερμανία: Τέσσερις νεκροί από τις πλημμύρες, δεκάδες αγνοούμενοι και καταρρεύσεις σπιτιών

Νέα μέτρα: Μεγάλες ουρές στο Λιμάνι του Πειραιά – Στο λιμενικό οι έλεγχοι πριν την αποβίβαση

Κορονοϊός: Ανησυχία για σχολεία και πανεπιστήμια – Υποχρεωτικά rapid tests προτείνει ο Γώγος

Συγκέντρωση Σύνταγμα: «Τραγικές εικόνες, δεν έχουν σχέση με την εκκλησία», λέει ο Μητροπολίτης Δωδώνης

πυροβολισμόςΚρήτηΗράκλειο Κρήτηςδιασωληνωμένοι