Ελλάδα|19.01.2019 10:11

Βίντεο-ντοκουμέντο: «Θρίλερ» στα Χανιά με την εξαφάνιση 76χρονης

Newsroom

Η εικόνα από το βίντεο-ντοκουμέντο που έδωσε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δίνει άλλη διάσταση στην εξαφάνιση της εύπορης 76χρονης η οποία χάθηκε με τα ψώνια στα χέρια.

Τα ίχνη της δυναμικής και εύπορης Κρητικιάς Ευαγγελίας Λυτινάκη, χάθηκαν ξαφνικά το απόγευμα της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου 2018, από την Αγία Μαρίνα Χανίων όπου μένουν τα τρία αδέλφια της.

Κάμερα κατέγραψε την τελευταία εικόνα της 76χρονης. Η Ευαγγελία Λυτινάκη διακρίνεται να κατεβαίνει από το λεωφορείο στην στάση Αγία Μαρίνα 1, κρατώντας τσάντες με ψώνια και φαγητά και να κατευθύνεται προς το σπίτι του αδελφού της.

Ένα λεπτό μετά επιστρέφει στη στάση, παίρνει άλλες τσάντες που είχε αφήσει εκεί με ένα κόκκινο καροτσάκι και ξαναγυρνά στο ίδιο σημείο. Από τότε τα ίχνη της χάνονται. Καμία κάμερα σε άλλα σημεία της περιοχής, δεν την καταγράφει να παίρνει κάποιο λεωφορείο για να επιστρέψει στη Νέα Χώρα Χανίων όπου έμενε.

Κάτοικοι της περιοχής επικοινώνησαν με την εκπομπή και ανέφεραν πως κανείς δεν την είδε μετά από τη στιγμή που την κατέγραψε για τελευταία φορά η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της αδελφής της. 

Πηγή: ekriti.gr

ΚρήτηΧανιάηλικιωμένηεξαφάνιση