Ελλάδα|19.01.2019 11:59
Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του πιλότου
NewsroomΜε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για κατά μήκος της ακτογραμμής Πατραϊκού και Κορινθιακού Κόλπου,με στόχο την έρευση κάποιου ίχνους που θα οδηγήσει στον εντοπισμό, του 47χρονου πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά και του αεροσκάφους του που κατέπεσε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, στη θαλάσσια περιοχή του Μεσολογγίου.
Όπως αναφέρει το tempo24.news, η έρευνα εκτείνεται από την Ακράτα μέχρι την Κυλλήνη και από τον Άγιο Νικόλαο Φωκίδας έως και τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.
Η επιχείρηση
Τον συντονισμό της επιχείρησης έχει αναλάβει ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Γιάννης Πετρούτσος. Στην επιχείρηση μετέχουν 12 οχήματα με 36 άνδρες, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ Ιωαννίνων και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος.
Πηγή: tempo24.news
Διαβάστε ακόμη
- Γάζα: Το Ισραήλ παραδέχεται τη δολοφονία της 5χρονης Χιντ Ρατζάμπ και ανοίγει ποινική έρευνα
- Τρόμος στη Ρωσία: Αρκούδα σκότωσε 29χρονη κατασκηνώτρια - Την άρπαξε και την έσυρε στο δάσος
- «Πανταχού παρούσα»: Νάταλι Χαρπ, η στενή συνεργάτιδα του Τραμπ που μπήκε σε πορτμπαγκάζ για να τον συνοδεύσει
- Σοκ με Ναν στον Παναθηναϊκό: Υπέστη ρήξη μηνίσκου και χειρουργήθηκε στις ΗΠΑ