Ελλάδα|20.07.2021 18:09

Άγιοι Θεόδωροι: 2 οπλισμένοι άνδρες στον Προαστιακό

Newsroom

Συναγερμός στον σταθμό του Προαστιακού στους Αγίους Θεοδώρους καθώς υπήρξαν αναφορές για οπλισμένους άνδρες, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Σύμφωνα με το korinthostv, οι δύο άνδρες, προσπάθησαν με την κατοχή όπλων, να ληστέψουν έναν νεαρό. Ο νεαρός άνδρας αντιστάθηκε έβαλε τις φωνές και έτσι έγινε αντιληπτός. Οι δυο άνδρες τον μετέφεραν στις τουαλέτες του σταθμού και ταμπουρώθηκαν εκεί.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα στο σημείο ισχυρή αστυνομική δύναμη και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν. Επιπλέον, βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση εντοπισμού του τρίτου άνδρα.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες το ethnos.gr, αρχικά τρία άτομα διαπληκτίστηκαν στον σταθμό. Στη συνέχεια ένας από αυτούς έβγαλε αεροβόλο όπλο και στη συνέχεια ο ένας από αυτούς έφυγε. Οι άλλοι δύο έμειναν στο σημείο και συνελήφθησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες,η υπεύθυνη του σταθμού είδε το περιστατικό και κάλεσε την Αστυνομία. Αυτή τη στιγμή οι δύο άνδρες οδηγούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου και ο τρίτος αναζητείται.

Όλες οι ειδήσεις

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Εκτός ΕΜΑΚ 54 άτομα που δεν έκαναν το εμβόλιο

Ερντογάν: «Εχθρός της Τουρκίας ο Μητσοτάκης – Ανοίγει μέρος του Βαρωσίου» - Διπλωματική αντεπίθεση από Αθήνα και Λευκωσία

Φολέγανδρος: Την Πέμπτη τελικά η απολογία του 30χρονου γυναικοκτόνου

Πανελλήνιες 2021: Είμαι απόφοιτος και αποτυχημένος άριστος-Η επιστολή στην Κεραμέως

Freedom Pass: Πώς θα κάνετε αίτηση για το voucher των 150 ευρώ -Πού χρησιμοποιείται

προαστιακόςΆγιοι Θεόδωροι