Ελλάδα|21.07.2021 12:58

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο Dj που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία

Newsroom

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο έχει σκορπίσει η είδηση του τραγικού θανάτου του 48χρονου Dj Αντώνη Καραγκούνη. Ο Αντώνης Καραγκούνης αποτελούσε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στη νύχτα της Θεσσαλονίκης, με την καριέρα του στα decks να μετρά 30 χρόνια.

Ξεκίνησε ως resident στο Decadence club της Θεσσαλονίκης και δημιούργησε τη δική του σχολή για Djs, την Α2LTD, που παρέχει υπηρεσίες booking, σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας (djing) και διοργανώνει τον πανελλήνιο διαγωνισμό DJ City in The Mix/City on the Dancefloor. Παράλληλα, ο ίδιος μάθαινε σε νέα παιδιά, με μεράκι, να παίζουν μουσική. Είχε παίξει μουσική στα πιο γνωστά μαγαζιά της Ελλάδας, ενώ αρκετοί γνωστοί Djs της Θεσσαλονίκης υπήρξαν μαθητές του.

Σύμφωνα με το thestival.gr ο 48χρονος μετέβη χθες το απόγευμα στο μπαρ όπου εργαζόταν, επί της οδού Καρατάσου στο κέντρο της πόλης, και στην προσπάθειά του να συνδέσει ένα καλώδιο έπαθε ηλεκτροπληξία, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 48χρονο στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Με εντολή εισαγγελέα το κατάστημα σφραγίστηκε και οι παρόντες στο συμβάν μεταφέρθηκαν στην αστυνομία για καταθέσεις.

Όλες οι ειδήσεις

NBA: Μυθικός Γιάννης Αντετοκούνμπο, οδήγησε στο πρωτάθλημα τους Μπακς

Κατ’ οίκον εμβολιασμοί: Ξεκινούν την Παρασκευή με οχήματα Δήμων και προσωπικό από Κέντρα Υγείας

ΥΠΕΞ ΗΠΑ για Βαρώσια: Η Τουρκία να ανακαλέσει την απαράδεκτη και προκλητική απόφαση

H επόμενη ημέρα μετά τις «νάρκες» Ερντογάν και τα μηνύματα Σαμαρά

Θεσσαλονίκηνεκρόςdjηλεκτροπληξία