Καλλιθέα: Ηλικιωμένος έπεσε, καρφώθηκε σε κάγκελα και σκοτώθηκε
NewsroomΦρικτό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος στην Καλλιθέα το βράδυ της Πέμπτης 22 Ιουλίου.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο άτυχος άνδρας, έπεσε και καρφώθηκε στα κάγκελα περίφραξης πολυκατοικίας στην οδό Θησέως με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής: «Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένος ύστερα από πτώση του σε κάγκελα και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Καλλιθέα Αττικής. Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα».
Κορονοϊός: Ποιοι θα εμβολιαστούν με τρίτη δόση – Τι απάντησε η Βάνα Παπαευαγγέλου
Λιανεμπόριο: Εξετάζεται να λειτουργεί όπως η εστίαση - Click away για ανεμβολίαστους
Νέα μέτρα: Rapid test για ανεμβολίαστους εργαζόμενους - Κρίσιμα 24ωρα για Μύκονο
Βιασμός 2 ανηλίκων σε spa: Αυτός είναι ο 47χρονος κατηγορούμενος
- Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
- Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της