Ελλάδα|20.01.2019 07:53

Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - Ανησυχία για το συλλαλητήριο

Newsroom

Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά σήμερα Κυριακή, μεπροτεινόμενο ωράριο το 11:00 – 18:00, λόγω των χειμερινών εκπτώσεων. 

Όσοι, ωστόσο, επιλέξουν για τα ψώνια τους τα μεγάλα εμπορικά πολυκαταστήματα, θα έχουν τη δυνατότητα να τα επισκεφθούν έως και τις 20:00. 

Οι έμποροι και καταστηματάρχες της Αθήνας -κυρίως του κέντρου- εμφανίζονται ανήσυχοι για την καταναλωτική κίνηση, καθώς σήμερα πραγματοποιείται το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. 

Υπενθυμίζεται ότι το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ξεκινά στις 14:00, ενώ μια ώρα νωρίτερα αντιεξουσιαστές καλούν σε συγκέντρωση στα Προπύλαια. 

Για το συλλαλητήριο έχουν ληφθεί έκτακτα αστυνομικά μέτρα, ενώ κλειστός αναμένεται να παραμείνει επί ώρες ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα. 

Να σημειωθεί ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει τη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου, τα καταστήματα να λειτουργήσουν με περιορισμένο ωράριο από τις 12:00 έως τις 18:00 δεδομένου ότι συνήθως τη Δευτέρα, μετά τις Κυριακές που τα καταστήματα λειτουργούν, παρατηρείται χαμηλή προσέλευση καταναλωτών.

συλλαλητήριο για τη Μακεδονίαεμπορικά καταστήματαωράριο καταστημάτων