Κιλκίς: Αγρότες «ζεσταίνουν» τα τρακτέρ για το Μακεδονικό-Κλείνει το τελωνείο Ευζώνων
Τίμος ΦακαλήςΚινητοποιήσεις στα σύνορα προγραμματίζουν το μεσημέρι της Κυριακής (20/01) αγρότες του Κιλκίς και των γύρω περιοχών, διαδηλώνοντας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών
Οι αγρότες αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν στο μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων και να προχωρήσουν στον αποκλεισμό του για δύο ώρες με αγροτικά μηχανήματα την ώρα που θα πραγματοποιείται το συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στην Αθήνα.
Στόχος των αγροτών, όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος του συλλόγου αγροτοκτηνοτρόφων Παιονίας Θωμάς Καρυπίδης είναι να εκφράσουν την αντίθεσή τους και την διαφωνία τους στην συνθήκη των Πρεσπών αλλά και να συμπαρασταθούν στους πολίτες που θα διαδηλώνουν στην πρωτεύουσα.
Τα τρακτέρ θα συναντηθούν στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Πολυκάστρου. Λίγο αργότερα θα προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό του τελωνείου Ευζώνων.
- Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στον Ασπρόπυργο - Οι καταγγελίες
- Το τελευταίο αντίο στη Βάγια Νέστορα - Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της κόρης της
- Μπόνι Τάιλερ: Πέθανε η τραγουδίστρια του «Total Eclipse of The Heart»
- Πέθανε η Πάολα Ρεβενιώτη - Ηταν πρωτοπόρα φυσιογνωμία του ελληνικού ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος