Ελλάδα|20.01.2019 11:48
Οι Ζωνιανοί χάρισαν τη φανέλα με το νούμερο 9 στον Κυριάκο Μητσοτάκη
NewsroomΜε θέρμη υποδέχθηκαν οι κάτοικοι των Ζωνιανών τον πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη.
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξενάγησε ο πρόεδρος του χωριού στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων. Επί της υποδοχής ήταν το μέλος της ΠΕ και αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Λευτέρης Ζερβός, ο οποίος παρέδωσε εκ μέρους του Ερμή Ζωνιανών μια φανέλα με το νούμερο 9 στον πρόεδρο της ΝΔ για να παίξει φουλ επίθεση!
Ο πατήρ Ματθαίος Ζερβός καλωσόρισε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου τον κ. Μητσοτάκη λέγοντάς του να συνεχίσει και σαν πρωθυπουργός να τιμά την πατρίδα.
Πηγή: neakriti
Διαβάστε ακόμη
- Χωριάτικο: Χειροπέδες στον πρώην συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Ρίζο Ρίζο - Ήταν το «δεξί χέρι»
- Pizza Fan: Είχαν «πληροφοριοδότη» μέσα από την ΑΑΔΕ; Ζητά στοιχεία από την ΕΛΑΣ ο Πιτσιλής
- «Ο κ. Αντάρας τα έκανε μαντάρα»: Στον «αέρα» οι εργαζόμενοι της Pizza Fan - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας
- Χρυσή Μπάλα 2026: Η ώρα της απονομής στο Λονδίνο - Τα φαβορί και όλοι οι νικητές από το 1956