Ελλάδα|30.07.2021 11:48

Κρήτη – Συγκλονίζει 26χρονη: Πώς περιγράφει την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ο σύντροφός της

Newsroom

Την Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 26χρονη γυναίκα από την Κρήτη δέχτηκε επίθεση από τον 38χρονο γείτονά της ο οποίος την χτύπησε με το αυτοκίνητό του, τραυματίζοντάς την στο γόνατο. Λίγη ώρα αργότερα, ο δράστης μαχαίρωσε και τρεις φορές τον αρραβωνιαστικό της γυναίκας. Η απολογία του στον ανακριτή αναμένεται για την Παρασκευή, 30 Ιουλίου ενώ ο ίδιος είναι αντιμέτωπος με διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Η 26χρονη μίλησε στο Creta24, επισημαίνοντας ότι, ο δράστης των επιθέσεων είχε ανέκαθεν περίεργη συμπεριφορά προς την ίδια, αλλά και προς τους υπόλοιπους κατοίκους της περιοχής. «Δεν τον έχω πειράξει ποτέ. Προσπαθούσα πάντα να έχω τυπική σχέση να λέμε ένα καλημέρα στη γειτονιά. Πραγματικά δεν ξέρω για ποιον λόγο αντέδρασε έτσι. Όμως το χτύπημα με το αμάξι δεν ήταν η αφετηρία. Είχε προηγηθεί ένα άλλο περιστατικό το μεσημέρι εκείνης της ημέρας», είπε το θύμα

Η ίδια περιέγραψε ότι, το μεσημέρι της Τετάρτης, 28 Ιουλίου, ο 38χρονος την πλησίασε και άρχισε να τής κάνει χειρονομίες. «Αυτό είναι κάτι που δεν μου αρέσει αλλά δεν έδωσα σημασία. Έφυγα απλώς από το σημείο. Επιστρέφοντας το βράδυ, μιλούσα στο τηλέφωνο με έναν φίλο μου. Ήμουν κάτω από το σπίτι μου. Ήρθε ξαφνικά, με άρπαξε από τα μαλλιά και πραγματικά παραλίγο να λιποθυμήσω από τον πόνο. Αντέδρασα, του είπα τι είναι αυτό που κάνει και γιατί το κάνει. Τότε πήρα τον αρραβωνιαστικό μου τηλέφωνο, του είπα τι συνέβη κι εκείνος έφυγε από τη δουλειά του για να έρθει να με συναντήσει», εξήγησε η ίδια και πρόσθεσε ότι, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, βρήκαν τον 38χρονο με σκοπό να τού ζητήσουν να μην την ξαναπλησιάσει.

«Όταν τον βρήκαμε ο σύντροφός μου ήθελε απλώς να του πει να μην με ξαναπλησιάσει. Εκείνος όμως αμέσως του επιτέθηκε. Μπήκα στη μέση να τους χωρίσω, αλλά εκείνος ξαφνικά, όντας και γρήγορος μπήκε στο αυτοκίνητό του και έπεσε πάνω μου, τραυματίζοντάς με στο πόδι. Με το αυτοκίνητο έπεσε και στο μηχανάκι της δουλειάς του συντρόφου μου και στη συνέχεια εξαφανίστηκε», εξήγησε η κοπέλα και επισήμανε ότι, μετά την επίθεση, ο δράστης επέστρεψε σπίτι του. Όταν, όμως, το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του, τούς επιτέθηκε ξανά. «Μας κοιτούσε με μίσος. Ο αρραβωνιαστικός μου δεν πρόλαβε καν να κατέβει από το μηχανάκι και του επιτέθηκε. Του έριξε την πρώτη μαχαιριά και αμέσως και τις άλλες δύο και εξαφανίστηκε. Ενημέρωσα την αστυνομία και τον συνέλαβαν λίγα λεπτά μετά κοντά στο σπίτι του», σημείωσε.

Όλες οι ειδήσεις

Καιρός – Καύσωνας: Εως 45 βαθμούς η θερμοκρασία, ακολουθούν βίαια καιρικά φαινόμενα – Τι λέει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Εμβόλιο: Οι εμβολιασμένοι ενδεχομένως μεταδίδουν τη μετάλλαξη Δέλτα – Η έρευνα που ανάγκασε το CDC να επαναφέρει τις μάσκες

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Φανταστικός Ντούσκος - Έφερε το πρώτο χρυσό στην Ελλάδα

Κορονοϊός – Εμβολιασμός: Στο τραπέζι και 3η δόση από Σεπτέμβριο – Τα δεδομένα

Ναυάγιο με μετανάστες ανοιχτά της Λέσβου: Τρεις αγνοούμενοι

επίθεση με μαχαίριΚρήτηδράστης