Ελλάδα|31.07.2021 13:32

Γυναικοκτονία στη Δάφνη - Ιατροδικαστική εξέταση: Μαρτυρικός ο θάνατος της 31χρονης

Newsroom

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 31χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Δάφνη. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, η γυναίκα έφερε 2 τραύματα στην τραχηλική χώρα, ενώ δεν υπάρχουν ίχνη πάλης. Πιθανότατα, το θύμα, ήταν ξαπλωμένο στο κρεβάτι χωρίς να τού περνάει από το μυαλό τι θα επακολουθήσει.

Οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι η 31χρονη βρήκε μαρτυρικό θάνατο καθώς χτυπήθηκε με μαχαίρι 28 εκατοστών.

Για ανθρωποκτονία από δόλο κατηγορείται ο καθ’ ομολογία δράστης

Για τη γυναικοκτονία της συζύγου του, στη Δάφνη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο καθ' ομολογία συζυγοκτόνος. Σε βάρος του 40χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία- οπλοχρησία. 

Ο κατηγορούμενος, που ομολόγησε ότι σκότωσε την 31χρονη σύζυγό του από ζήλια την Παρασκευή, αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του. 

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, αλβανικής καταγωγής έσφαξε τη γυναίκα, επειδή την ζήλευε, όπως ισχυρίστηκε. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι βρήκαν το θύμα μέσα σε μια λίμνη αίματος. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες σοβαρά ερωτήματα εγείρονται για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ μετά από καταγγελία ενοίκου της πολυκατοικίας όπου συνέβη η γυναικοκτονία στη Δάφνη. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει μέσω facebook, ένοικος της πολυκατοικίας, η γυναικοκτονία στη Δάφνη φαίνεται να αποτελεί υπόθεση συνεχούς και κλιμακούμενης κακοποιητικής συμπεριφοράς και έμφυλης βίας. 

Ο 40χρονος οποίος δολοφόνησε το μεσημέρι της Παρασκευής την 31χρονη σύζυγό του, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οδό Λάμπρου Κατσώνη, στη Δάφνη και στη συνέχεια πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου και παραδόθηκε, φέρεται να είχε προχωρήσει και στο παρελθόν σε κακοποιητική συμπεριφορά εναντίον της.

Όλες οι ειδήσεις

Καιρός - Καύσωνας: Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος - Έντονο το αίσθημα δυσφορίας στα αστικά κέντρα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021- Κατάθεση ψυχής από Ιακωβίδη: «Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση»

Κρήτη: Παραμένει το μυστήριο γύρω για το πτώμα που βρέθηκε σε βαρέλι - Τα «στοιχεία κλειδιά» της υπόθεσης

Κορονοϊός - CDC: «Ο πόλεμος άλλαξε» - Εσωτερικό έγγραφο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την μετάλλαξη Δέλτα

επίθεση με μαχαίρισυζυγοκτόνοςγυναικοκτονίαιατροδικαστήςΔάφνη