Ελλάδα|04.08.2021 14:48

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Πυροσβεστικό περνά μέσα από τις φλόγες - Συγκλονιστικό βίντεο

Newsroom

H φωτιά στη Βαρυμπόμπη μαίνεται και οι πυροσβέστες συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τα πύρινα μέτωπα. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έχει καταγράψει η κάμερα από τις προσπάθειες των πυροσβεστών να φτάσουν στο μέτωπο της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στη Βαρυμπόμπη.

Ένας από τους πυροσβέστες που βρέθηκε στο μέτωπο της φωτιάς κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την αγωνιώδη προσπάθεια της ομάδας του την στιγμή που είδαν τις φλόγες να τους περικυκλώνουν. «Κώστα, περνάω;» ακούγεται να ρωτά ένας από τους επιβαίνοντες στο πυροσβεστικό όχημα, ενώ οι φλόγες διακρινόντουσαν μπροστά τους. «Ναι, ρε, ναι ρε, μην το σκέφτεσαι. Πάμε, θα μας κλείσει», λέει ένας άλλος.

Οι φλόγες υψωνόντουσαν όλο και πιο ψηλά. «Ω, ρε φίλε, τη γ…ε», ακούγεται να λέει ένας εξ αυτών. Το όχημα καταφέρνει να περάσει μέσα από τη φωτιά και αφού είναι σίγουροι ότι έχουν απομακρυνθεί από τον κίνδυνο σταματούν δεξιά για να κατέβουν από το όχημα. Το βίντεο δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook ο πυροσβέστης, Σταύρος Γερμαλίδης.

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Ολονύχτια πύρινη κόλαση στην Αττική - Η εικόνα από τα πύρινα μέτωπα

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη – Έκκληση από Εθνικό Αστεροσκοπείο: Μείνετε σπίτι με κλειστά παράθυρα και πόρτες

Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου το πύρινο μέτωπο – Εκκενώθηκαν κι άλλοι οικισμοί

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη – Λέκκας: Οι τρεις παράγοντες που οδήγησαν στην εξάπλωση της πυρκαγιάς

φωτιάΒαρυμπόμπηπυροσβεστική