Πάτρα: Εξιτήριο για τον μητροπολίτη Χρυσόστομο – Νοσηλεύονταν με κορονοϊό
NewsroomΕξιτήριο έλαβε σήμερα, ύστερα από επταήμερη νοσηλεία με ήπια πνευμονία στην κλινική Covid του γενικού κρατικού νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», ο μητροπολίτης Πατρών, Χρυσόστομος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, «η κατάσταση της υγείας του μητροπολίτη είναι άριστη, ενώ θα παραμείνει για λίγες ημέρες στο Επισκοπείο, σύμφωνα με τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών του. Στη συνέχεια ο μητροπολίτης θα επανέλθει πλήρως στα καθήκοντά του».
Υπενθυμίζεται, ότι ο μητροπολίτης νόσησε με κορονοϊό, ωστόσο επειδή ήταν πλήρως εμβολιασμένος, είχε ήπιας μορφής πνευμονία.
Οπως είχε ανακοινωθεί από την 6η Υ.ΠΕ., μετά την εισαγωγή του κ. Χρυσόστομου στο νοσοκομείο, ο μητροπολίτης, «είναι πλήρως εμβολιασμένος και για αυτό το λόγο, σύμφωνα και με τον θεράποντα ιατρό του κ. Λεωνίδα Στέλλα, διανύει ήπιας μορφής πνευμονία, η οποία αντιμετωπίζεται πλήρως, δεν διατρέχει κίνδυνο και βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική και κλινική κατάσταση».
Φωτιά Εύβοια: Πύρινος όλεθρος και διαρκείς αναζωπυρώσεις - Εκκλήσεις για εναέρια μέσα
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων