Ελλάδα|07.08.2021 16:19
Φωτιά: Το ethnos.gr στις επιχειρήσεις της ΕΜΑΚ στο μέτωπο της Μαλακάσας
Κώστας ΑσημακόπουλοςΤο ethnos.gr ακολούθησε την ΕΜΑΚ και τις δυνάμεις πυρόσβεσης του δήμου Ωρωπού, στο δύσβατο σημείο της Σφενδάλης, πάνω από την Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας και τη σιδηροδρομική γραμμή.
Στο δύσβατο και πυκνόφυτο σημείο ανοίχτηκε δρόμος από βαριά μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής, έριξαν χώμα πάνω στις γραμμές του τρένου για να περάσουν τα μηχανήματα και τα πυροσβεστικά.
Έτσι, μπόρεσαν επιχειρήσουν στο απόκρημνο και βραχώδες σημείο για να πιάσουν τις εστίες φωτιάς, οι οποίες χτες, Παρασκευή παραλίγο να κάψουν τη Μαλακάσα.
Οι ηρωικές προσπάθειες που έσωσαν τη Μαλακάσα
Φωτιά Εύβοια: SOS από αντιπεριφερειάρχη και κατοίκους - «Καλπάζουν» προς Ιστιαία οι φλόγες
Φωτιά: Πύρινη κόλαση στην Ηλεία - Στα πρώτα σπίτια της Νεμούτας οι φλόγες
Διαβάστε ακόμη
- Το Ισραήλ λέει πως «κέρδισε» τον πόλεμο με το Ιράν αλλά δεν σταματά: Τα σχέδια 3 εβδομάδων
- «Η διοίκηση της Βιολάντα έστειλε τις γυναίκες στην απανθράκωση» - Το ξέσπασμα του γιου της Σταυρούλας Μπουκουβάλα
- Τα 18 γαϊδουράκια «κομάντο» που σταματούν φωτιές: Η ξεχωριστή ιστορία των «Burritos Bomberos»
- Έκανε για πλάκα τεστ DNA και ανακάλυψε τη συγκλονιστική αλήθεια για τη μητέρα της - «Δεν έπρεπε να είχε συμβεί»