Ελλάδα|09.08.2021 13:19

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Το απόγευμα της Δευτέρας η κηδεία της 47χρονης

Newsroom

Το απόγευμα της Δευτέρας στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 47χρονης η οποία δολοφονήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ρέθυμνο στην Κρήτη από 49χρονο γυναικοκτόνο. 

Η κηδεία της θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Περάματος Μυλοποτάμου, χωριό στο οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε

Η νέα σοκαριστική υπόθεση αποτελεί την 7η γυναικοκτονία στην Ελλάδα μέσα σε 8 μήνες, καθώς πριν τη γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο είχαν προηγηθεί άλλες έξι από τις αρχές του 2021.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο γυναικοκτόνος

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του 49χρονου ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ  47χρονη στην Κρήτη και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο στόμα.

Ο δράστης μεταφέρθηκε μετά τον αυτοτραυματισμό του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο. Ο 49χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί αφού σταθεροποίησαν την κατάσταση του έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο Ηράκλειο προκειμένου να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκεσε πολλές ώρες. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Πάνορμο. Ο 49χρονος επισκέφτηκε την επιχείρηση της 47χρονης και με κυνηγετική καραμπίνα την πυροβόλησε στην πλάτη. Μάλιστα από τα σκάγια τραυματίστηκε στο χέρι και ένας τουρίστας. Ο 49χρονος μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή.

Επικράτησε πανικός με ασθενοφόρα και περιπολικά να καταφθάνουν στο σημείο. Η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της. Οι αστυνομικοί γνώριζαν από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα του δράστη και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Λίγη ώρα αργότερα το όχημα του εντοπίστηκε. Εκείνος είχε στρέψει την καραμπίνα εναντίον του και είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά – Εύβοια: Μαζική φυγή κατοίκων και παραθεριστών

Φωτιά: Σύσκεψη για πυρόπληκτους, δήλωση Μητσοτάκη, Υπουργικό Συμβούλιο και συνέντευξη Τύπου μέσα στην εβδομάδα

Φωτιά Εύβοια: Σοκαριστικό βίντεο – Η βιβλική καταστροφή από ψηλά

Φωτιά Γορτυνία: Σε διαθεσιμότητα αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. μετά από καταγγελίες ότι ζήτησε μέσο για να στείλει πυροσβεστικό

Κορονοϊός: Συναγερμός για τη διασπορά στην Κρήτη - «Θα ζήσουμε ό,τι βίωσε η Ιταλία στο πρώτο κύμα»

γυναικοκτονίαΚρήτηκηδείαΡέθυμνο