Ελλάδα|13.08.2021 15:35

Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 21χρονος για τη δολοφονία του φίλου του – Το ξέσπασμα του πατέρα

Newsroom

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής, ο 21χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 20χρονου, που διεπράχθη στην τοπική κοινότητα Άνω Καμήλας Σερρών.

Ο 21χρονος κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος, ιδιαίτερα των σκληρών πράξεών του και γιατί θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων.

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του 20χρονου θύματος, ο οποίος περίμενε έξω από τα δικαστήρια και μόλις είδε τον φερόμενο ως δράστη να βγαίνει, δεν άντεξε και ξέσπασε οργισμένα.

«Το παιδί μου ρε» ήταν η φράση που ξεστόμιζε συνεχώς, ενώ φίλοι του, αλλά και αστυνομικοί, προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 21χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία.

Πώς έγινε το έγκλημα στις Σέρρες

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης,  όταν οι δύο νεαροί βρέθηκαν σε κοινή παρέα, με δύο ακόμη φίλους, σε πάρκο της περιοχής. Οι δυο τους άρχισαν ξαφνικά να διαπληκτίζονται και σε κάποια στιγμή ο 21χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην καρδιά του 20χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του επί τόπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άγριο έγκλημα έγινε για τα μάτια μιας κοπέλας. Το θύμα φέρεται να είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του δράστη. Οι αυτόπτες μάρτυρες του εγκλήματος αναμένεται να ρίξουν φως στο πώς ξεκίνησε ο διαπληκτισμός που κατέληξε στην άγρια δολοφονία. Οι φωνές του θύματος και όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην πλατεία κινητοποίησαν αρκετούς πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο και ενημέρωσαν τις αρχές.

Πώς συνελήφθη ο δράστης

Το μεσημέρι της Τρίτης ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.  Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 21χρονο σε να εγκαταλελειμμένο σπίτι στον τόπο καταγωγής του, στο Λιβαδοχώρι.  Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο δράστης ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές, καθώς τις είχε  απασχολήσει κατά το παρελθόν με περιπτώσεις κλοπής.

Πηγή: infonews24.gr

Όλες οι ειδήσεις

Ενίσχυση του Μαξίμου και… υπομονή για τον «μεγάλο» ανασχηματισμό

Φωτιά Εύβοια: Νέα πυρκαγιά στο Μίστρο – Συναγερμός στην πυροσβεστική

Κορονοϊός - Μετάλλαξη Δέλτα: Αυξημένες πιθανότητες να μεταδοθεί από εμβολιασμένους

Ιωάννης Οικονόμου: Ποιος είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος

έγκλημαδολοφονίαΣέρρες