Ελλάδα|13.08.2021 16:55

Αμπελόκηποι: Συναγερμός μετά την εξαφάνιση άνδρα – Σε κίνδυνο η ζωή του

Newsroom

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές έπειτα από την εξαφάνιση ενός 57χρονου άνδρα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, ενώ ανησυχίες εκφράζονται για τη ζωή του.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Από το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκδόθηκε Missing Alert που αναφέρει ότι: Στις 12/8/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Αμπελοκήπων Αθήνας, ο Μαθιουδάκης Γεώργιος, 57 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Μαθιουδάκη Γεωργίου σήμερα, στις 13/8/2021, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Μαθιουδάκης Γεώργιος έχει ύψος 1.76 μ., βάρος 50 κιλών, έχει γκρίζα μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πράσινο ριγέ κοντομάνικο μπλουζάκι, μαύρο σορτσάκι και μαύρες σαγιονάρες. O ενήλικος δεν έχει οδοντοστοιχία.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. 

Όλες οι ειδήσεις

Ενίσχυση του Μαξίμου και… υπομονή για τον «μεγάλο» ανασχηματισμό

Φωτιά Εύβοια: Νέα πυρκαγιά στο Μίστρο – Συναγερμός στην πυροσβεστική

Κορονοϊός - Μετάλλαξη Δέλτα: Αυξημένες πιθανότητες να μεταδοθεί από εμβολιασμένους

Ιωάννης Οικονόμου: Ποιος είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος

ΑμπελόκηποιΧαμόγελο του Παιδιούεξαφάνισηαγνοούμενος