Ελλάδα|14.08.2021 17:44

Αργυρούπολη: Απόπειρα εμπρησμού με γκαζάκια καταγγέλλει ο δήμαρχος

Newsroom

Γκαζάκια βρέθηκαν στο δασάκι της Αργυρούπολης, κοντά στον Υμηττό. Ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, κατήγγειλε μέσω facebook απόπειρα εμπρησμού στην περιοχή. Στην ανάρτηση υπάρχουν και οι σχετικές φωτογραφίες. Η περιπολία ομάδας εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε το πρωί του Σαββάτου, 14 Αυγούστου, δύο γκαζάκια κρυμμένα κάτω από ένα μαξιλάρι στη βάση ενός πεύκου. Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που εντοπίζεται από τους εθελοντές εμπρηστικός μηχανισμός στο ίδιο δάσος.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης αναφέρει:

«Απίστευτο: Γκαζάκια στο δασάκι της Αργυρούπολης

Πριν από λίγο, για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα ή περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα. Μετά τον φακό και γκαζάκια με στόχο προφανή. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες του Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν.
Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό».

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά Εύβοια: Εκκένωση στα Μεσοχώρια Καρύστου

«Τελειώσαμε, μείναμε σύξυλοι» - Κραυγή αγωνίας από ρητινοκαλλιεργητές για την επόμενη μέρα στην Εύβοια

Κορονοϊός: Μεγάλη ανησυχία για το φθινόπωρο - Στο τραπέζι τοπικά lockdown σε νησιά

Κρίση στο Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν ελέγχουν τα μισά εδάφη - Σε επείγουσες διαβουλεύσεις ο πρόεδρος της χώρας

Epomeni Stasi: Κωφoί σερβιτόροι τους ένωσε το μεράκι για ζωή και «σερβίρουν» ανθρωπιά

εμπρηστικός μηχανισμόςΥμηττόςΑργυρούποληγκαζάκια