Ελλάδα|15.08.2021 23:12

Σέρρες - Καταγγελία από την κοπέλα του θύματος: «Με απειλούσε για τη ζωή μου»

Newsroom

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία από το έγκλημα που συνέβη στις Σέρρες, όταν ο 21χρονος κατηγορούμενος φέρεται να δολοφόνησε τον 20χρονο φίλο του με μαχαίρι επειδή τσακώθηκαν για μία κοπέλα. Σύμφωνα με το Star, η κοπέλα του θύματος, με την οποία στο παρελθόν είχε δεσμό ο 21χρονος, τώρα καταγγέλλει ότι την απειλούσε συνεχώς για τη ζωή της και όχι μόνο.  Όπως είπε μιλώντας στο Star, ο 21χρονος την απειλούσε και πως θα αναρτήσει γυμνές φωτογραφίες της στα social media

«Με απειλούσε συνεχώς ότι θα κάνει κακό σε μένα και στη μικρότερη αδερφή μου, ότι αν με βρει θα με σκοτώσει και εξαπέλυε και άλλες τέτοιες απειλές για τη σωματική μου ακεραιότητα», είπε ταραγμένη η νεαρή κοπέλα. 

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Βρεθήκαμε έπειτα από έντονη ψυχολογική πίεση που άσκησε σε μένα, καθώς μου έστειλε κάτι φωτογραφίες μου που ήμουν ημίγυμνη, λέγοντας μου ότι, αν δεν τον συναντήσω, θα τις αναρτούσε δημόσια στο facebook». 

Οικογένεια θύματος: Ήταν προσχεδιασμένο έγκλημα

Η οικογένεια του θύματος κάνει λόγο για προσχεδιασμένο έγκλημα και είναι εξοργισμένη από την ανάρτηση που έκανε ο δράστης μετά τη δολοφονία στο Instagram.  Σε φωτογραφία που ανέβασε φαίνεται να κρατά το μαχαίρι με το οποίο δολοφόνησε τον 20χρονου, ενώ σε άλλη φωτογραφία, στην οποία πάλι κρατά το όπλο του εγκλήματος έγραφε την παρακάτω λεζάντα: «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον κάνω story».

Η δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε  στο Star: «Ένας άνθρωπος που μεταβαίνει στον τόπο του εγκλήματος με μαχαίρι, αφαιρεί μια ζωή και το προβάλλει, δείχνει ότι έχει σχεδιάσει το έγκλημά του και ότι το έχει αντιληφθεί».

Τι υποστήριξε ο δράστης

Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ζητάει ο κατηγορούμενος νεαρός. «Το θύμα, όπως αντιλήφθηκα από τη συμπεριφορά του, είχε σφόδρα ενοχληθεί που ακολούθησα στο Instagram την κοπέλα του με την οποία πριν από έναν χρόνο είχα συνάψει ερωτικό δεσμό, αλλά από τότε που χωρίσαμε δεν την ενοχλούσα με οποιοδήποτε τρόπο και ήθελε να του δώσω εξηγήσεις, διευκρινίσεις θέλοντας να με ταπεινώσει δημόσια και να βιαιοπραγήσει. Ουδέποτε απείλησα ή εκβίασα την κοπέλα του ότι θα δημοσιεύσω ημίγυμνες φωτογραφίες της», σημείωσε στην κατάθεσή του ο 21χρονος.

Προφυλακιστέος ο 21χρονος για τη δολοφονία του φίλου του

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής, ο 21χρονος, ο οποίος κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος, ιδιαίτερα των σκληρών πράξεών του και γιατί θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων.

Όλες οι ειδήσεις

Αφγανιστάν: Συγκρούσεις με τραυματίες στην Καμπούλ - Αναλαμβάνουν την εξουσία οι Ταλιμπάν

Σεισμός στην Αϊτή: Στους 724 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών

Φωτιά - Επόμενη μέρα: Πώς πρέπει να γίνουν οι αναδασώσεις - Μέχρι πότε πρέπει να δράσουμε

Kορονοϊός - Mετάλλαξη Δέλτα: Ο πρώτος θάνατος στην Ελλάδα πλήρως εμβολιασμένου χωρίς υποκείμενα νοσήματα

«Το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον» - Οι άνθρωποι που δίνουν τα σπίτια τους σε όσους τα έχασαν μετά τη φωτιά

δολοφονίαΣέρρεςκαταγγελίαέγκλημα