Πάτρα – Κορονοϊός: Σε σοβαρή κατάσταση έγκυος 7 μηνών
NewsroomΣε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μία έγκυος 7 μηνών με κορονοϊό, η οποία θα υποβληθεί σε καισαρική. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται και πιθανότατα θα διασωληνωθεί.
Μιλώντας στο OPEN TV και την εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» το πρωί της Δευτέρας 16 Αυγούστου, ο διευθυντής ΕΣΥ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Διονύσης Παπαλεξάτος δήλωσε ότι «νοσηλεύουμε εδώ και τρεις μέρες μια έγκυο 30 εβδομάδων από τη Ζάκυνθο, η οποία δυστυχώς, παρά τις προσπάθειές μας, είναι έτοιμη για καισαρική και πιθανότητα να διασωληνωθεί. Κάναμε μια απέλπιδα προσπάθεια χθες με μία μάσκα και φαίνεται ότι τα αποτελέσματα είναι καλύτερα. Έφτασε χθες σε οριακό σημείο και κάναμε μια τελευταία προσπάθεια».
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι θα «πρέπει να κάνει άμεσα καισαρική, το παιδί πρέπει να μπει σε θερμοκοιτίδα άμεσα επειδή είναι πρόωρο».
Ο διευθυντής είπε ότι η κατάσταση στην κλινική COVID είναι οριακή και πρόκειται να ανοίξει και άλλη κλινική. «Έχουμε 22 κρεβάτια και 21 αρρώστους» είπε χαρακτηριστικά. Αναφέρθηκε επίσης και στον 19χρονο που κόλλησε κορονοϊό και παρουσίασε πνευμονική εμβολή, ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος.
Αφγανιστάν: Η επόμενη ημέρα μετά την κατάληψη από τους Ταλιμπάν - Σκηνές χάους σε Καμπούλ
Κυβέρνηση: Το δύσκολο φθινόπωρο - Προσφυγικό, πανδημία και οικονομία τα βασικά «μέτωπα»
Εμπολα: Πρώτο κρούσμα έπειτα από 27 χρόνια στην Ακτή Ελεφαντοστού
- Η Γερμανία κατηγορεί τη Ρωσία για την επίθεση με drone στο αεροδρόμιο της Λειψίας - Κλείνει το προξενείο στη Βόννη
- «Έγιναν μέρος της τοπικής κοινωνίας»: Το «αντίο» της δασκάλας στην πολύτεκνη οικογένεια από τη Φουρνά
- Έπιασε απ' την κάμερα τη σύζυγό του να τον απατά... και κατέληξε στη φυλακή για παραβίαση ιδιωτικότητας
- Δολοφονία Τούπακ Σακούρ: Πώς ο «Keffe D» παγιδεύτηκε από τα ίδια του τα απομνημονεύματα