Ελλάδα|16.08.2021 18:19

Νίκος Χαρδαλιάς: Έπαθε ισχαιμικό επεισόδιο

Newsroom

Ισχαιμικό επεισόδιο έπαθε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χαρδαλιάς διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου του τοποθετήθηκαν επιτυχώς δύο στεντ και θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου.

Τη θέση του κ. Χαρδαλιά έως ότου αναρρώσει αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Στο νοσοκομείο Αγία Όλγα μετέβη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης ενώ υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Χαρδαλιά. 

Το ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο 

Λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα δημοσιεύτηκε το ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο Αγία Όλγα σχετικά με την επέμβαση που υποβλήθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και την κατάσταση της υγείας του. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».

Αναλαμβάνει καθήκοντα ο Βασίλης Παπαγεωργίου

Σε ανακοίνωσή της η Πολιτική Προστασία αναφέρει ότι την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά: Μεγάλες πυρκαγιές σε Κερατέα και Βίλια - Κάηκαν σπίτια

Φωτιά στα Βίλια: Καίει δασική έκταση με πυκνή βλάστηση

Αφγανιστάν – Βίντεο σοκ: Απελπισμένοι πέφτουν από αεροπλάνα

ΠΟΕΔΗΝ - Γιαννάκος: Δεν θα καταθέσουν πιστοποιητικά εμβολιασμού οι υγειονομικοί

Ροζίτα Σώκου: Στο νοσοκομείο με διπλό εγκεφαλικό η δημοσιογράφος

Νίκος Χαρδαλιάς