Ελλάδα|24.08.2021 14:14

Δολοφονία στη Μεσαρά: Συγκλονίζουν τα παιδιά του θύματος – Πού στρέφονται οι έρευνες

Newsroom

Το βράδυ της Δευτέρας, ένας 39χρονος άνδρας στη Μεσαρά Κρήτης έπεσε νεκρός ύστερα από πυροβολισμούς από αγνώστους την ώρα που καθόταν στη βεράντα του σπιτιού του, όπως αναφέρουν μάρτυρες.

Οι δράστες πήγαν έξω από το σπίτι του σημαδεύοντάς τον και πυροβολώντας τον, μπροστά στα μάτια του παιδιού του το οποίο έπαιζε εκεί την ώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ekriti, το θύμα είναι κτηνοτρόφος και πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος, το βράδυ της δολοφονίας, είχε μόλις επιστρέψει από το σούπερ μάρκετ, και βρισκόταν έξω από το σπίτι, κάνοντας διάφορες δουλειές.

Οι όποιες μαρτυρίες και καταθέσεις «ξεσκονίζονται» σε συνάρτηση με τον χρόνο, τον χώρο και τις συγκυρίες. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εξετάζονται και σενάρια που δεν παραπέμπουν στο προφανές και στο παρελθόν του θύματος αλλά ενδέχεται να σχετίζονται με άλλες καταστάσεις.

Όπως αναφέρει το Cretalive, ο τρόπος με τον οποίο εκτελέστηκε ο 39χρονος δείχνει ότι ο δράστης ήξερε τις κινήσεις και τις συνήθειες του θύματος, ήξερε ότι τα βράδια καθόταν στη βεράντα του σπιτιού του και του έστησε καρτέρι. Είναι χαρακτηριστικό ότι τον εκτέλεσε λίγα λεπτά αφού είχε αποχωρήσει η σύζυγός του από το σπίτι για να πάει σε φαρμακείο.

Το θύμα είχε δύο ανήλικα κοριτσάκια που είχαν μεγάλη αδυναμία στον πατέρα τους. «Δεν μπορώ, έχασα το άλλο μου μισό, το στήριγμα μου, δεν μπορώ να το πιστέψω…» φώναζε η μεγάλη του κόρη.

Σημειώνεται πως η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 24 Αυγούστου στις 18.00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος στο Πετροκεφάλι.

ΚρήτηΜεσαράδολοφονία