Ελλάδα|26.08.2021 13:43

Δολοφονία στη Μεσαρά Κρήτης: «Φονιά, φονιά», φώναζαν μητέρα και σύζυγος του κτηνοτρόφου

Newsroom

Την πόρτα του ανακριτικού γραφείου, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθεί, πέρασε πριν λίγο ο 27χρονος Ρουμάνος που ομολόγησε πως σκότωσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο στο Πετροκεφάλι Μεσαράς

Σε βάρος του 27χρονου ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Επίσης, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αλλά και για ψευδή κατάθεση, με αφορμή τα όσα είπε στους αστυνομικούς του βράδυ του εγκλήματος. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cretalive, στην προανακριτική του απολογία ενώπιον των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηρακλείου ο 27χρονος Ρουμάνος φέρεται να επικαλείται σημεία και τέρατα καθώς έφθασε στο σημείο να ισχυρίζεται ότι το θύμα τον εξανάγκαζε με τη βία και το ξύλο να συνευρίσκεται ερωτικά με επιχειρηματία ώστε να τον εκβιάζει και να τον  «γδέρνει»  οικονομικά. 

Στο Δικαστικό οδηγήθηκε για απολογία και ​​​​​ ο 30χρονος συμπατριώτης του που κατηγορείται ότι του διέθεσε τη φονική κυνηγετική καραμπίνα. Σε βάρος του, ασκήθηκε δίωξη για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία, παράνομη οπλοκατοχή και παραχώρηση της καραμπίνας σε τρίτο πρόσωπο που δεν διέθετε σχετική άδεια. 
Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, η μητέρα και η σύζυγος του θύματος ουρλιάζουν «φονιά, φονιά».

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Φλερτάρουν με το τοπικό lockdown 11 περιοχές

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Έρχονται ισχυρές καταιγίδες, άνεμοι και χαλάζι

Πανελλήνιες 2021: Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα εισαγωγής στα ΑΕΙ

Υelena Popovic για Μan of God: «Ο Άρης Σερβετάλης θα μπορούσε να είναι ένας Άγιος»

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε στο κρατητήριο ο Γεωργιανός που δολοφόνησε την 56χρονη σύντροφό του

ανθρωποκτονίαδολοφονίαΜεσαράΚρήτη