Δωρεάν μετακίνηση οπλιτών και δόκιμων εφέδρων αξιωματικών - Σε ποιες πόλεις
NewsroomΑναρτήθηκε στη Διαύγεια η απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, για τη δωρεάν μετακίνηση των οπλιτών και δόκιμων εφέδρων αξιωματικών, με αστικούς συγκοινωνιακούς φορείς πόλεων της χώρας, το 2022.
Συγκεκριμένα, με την απόφαση εγκρίνεται η σύναψη συμβάσεων για τη μετακίνηση με τους αστικούς συγκοινωνιακούς φορείς της Αλεξάνδρειας, του Βόλου, του Ηρακλείου, των Ιωαννίνων, της Καρδίτσας, της Νάουσας, της Πάτρας, του Στεφανοβικείου και των Χανίων, με πλήρη απαλλαγή από την καταβολή κομίστρου, των οπλιτών θητείας και των Δόκιμων Έφεδρων Αξιωματικών (ΔΕΑ) και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετούν τη θητεία τους στις πόλεις αυτές, για το 2022.
Το εκτιμώμενο από το ΥΠΕΘΑ μέγιστο κόστος (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), της ετήσιας συμβατικής δαπάνης, βάσει των στοιχείων που διαθέτει, ανέρχεται στο ποσό των 178.207,04 ευρώ.
Η διάρκεια ισχύος των συμβάσεων είναι από 1 Ιανουαρίου 2022 και λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2022.
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής – Τέλος η αγωνία για τους υποψήφιους
Αφγανιστάν – Επίθεση ISIS σε Καμπούλ: «Μωρό πέθανε στα χέρια μου» - Συγκλονίζουν αυτόπτες μάρτυρες
Πόπη Τσαπανίδου: «Είναι πρόκληση για μένα να παρουσιάσω το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN»
- Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Από πότε ισχύει και ποιες οφειλές υπάγονται
- Συγκλονίζει ο Μάριος Φραγκούλης: «Ζήτησα να φωνάζω τη θεία μου "μητέρα" για να σταματήσουν να με κοροϊδεύουν»
- Λορέντζο Καριέρε: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά, σπαρακτικό «αντίο» από τον Γιώργο Ελεύθερα