Ελλάδα|22.01.2019 09:17

Λαμία: Επιτέθηκε με ρόπαλο στην ηλικιωμένη που υποτίθεται ότι πρόσεχε

Newsroom

Ο νεαρός Ρομά προσπάθησε να ληστέψει την ηλικιωμένη την οποία υποτίθεται ότι θα πρόσεχε, χτυπώντας την με ρόπαλο στο κεφάλι, ενώ όταν όλα έγιναν αντιληπτά βρέθηκε προσποιούνταν το θύμα πεσμένος στην αυλή του σπιτιού. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο σύζυγος της ηλικιωμένης είχε δώσει τα κλειδιά στον νεαρό για να την προσέχει.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το ηλικιωμένο ζευγάρι έδινε φαγητό στον δράστη όπως και όλη η γειτονιά. Την ώρα της επίθεσης ηλικιωμένη αιμόφυρτη άρχισε να φωνάζει για βοήθεια και έσπευσε στο σημείο ο ανιψιός της, που άκουσε τις φωνές, καθώς μένει λίγο πιο κάτω.

Ανεβαίνοντας από την εσωτερική πίσω σκάλα αρχικά αντίκρισε τη θεία του αιμόφυρτη μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια ένα νεαρό Ρομά, ο οποίος ήταν πεσμένος στο έδαφος και έκανε ότι ζητούσε βοήθεια, λέγοντας ότι τον χτύπησαν και αυτόν.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία ο «αναίσθητος» Ρομά δεν είχε κάτι σοβαρό και μάλλον προσποιούταν τον χτυπημένο για να γλυτώσει τη σύλληψη, ενώ στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι άλλος είχε μπει στο σπίτι και είχε χτυπήσει και τον ίδιο που είχε τρέξει για βοήθεια.

Η Αστυνομία βρήκε κρυμμένο, σε κοντινή απόσταση το ρόπαλο που χρησιμοποίησε ο ληστής για να χτυπήσει τη την ηλικιωμένη, το οποίο μάλιστα ήταν τυλιγμένο σε ένα πανί.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγή του νεαρού , ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

ληστείαρομάΛαμίαηλικιωμένη