Κορονοϊός – Εμβόλιο: Ξεκινούν οι πιλοτικοί εμβολιασμοί έξω από εκκλησίες
NewsroomΠιλοτική εφαρμογή της διαδικασίας του εμβολιασμού έξω από τις εκκλησίες προωθούν οι αρμόδιες Αρχές. Σε επόμενο στάδιο το ίδιο σχέδιο θα εφαρμοστεί και έξω από τα πανεπιστήμια.
«Κινητά συνεργεία θα πραγματοποιούν πιλοτικά εμβολιασμούς στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη έξω από ιερούς ναούς σε πλατείες από την Κυριακή που μάς έρχεται (29 Αυγούστου)» ανακοίνωσε προ ημερών μέσω του ΣΚΑΪ ο Βασίλης Κικίλιας. Σήμερα, Κυριακή 29 Αυγούστου εμβολιασμοί θα πραγματοποιηθούν μόνο στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην εκκλησία στις Αρχάνες.
Από την μεθεπόμενη Κυριακή κινητά συνεργεία του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιούν πιλοτικά εμβολιασμούς στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη έξω από ιερούς ναούς και σε πλατείες.
Στη μάχη των εμβολιασμών και ιδιώτες γιατροί
Επίσης, τις επόμενες μέρες ιδιώτες γιατροί θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού εμβολιασμού στους ασθενείς τους αλλά και να προμηθευτούν εμβόλια, ώστε να προχωρούν εμβολιασμούς στα ιατρεία τους, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 1.000 γιατροί.
Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ολόκληρη η απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ
Αφγανιστάν: Εγκατέλειψαν την Καμπούλ και οι τελευταίοι βρετανοί στρατιώτες - Φωτογραφίες
- Η μαραθώνια συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, η προσεκτική στάση του Μαξίμου για τον Καραμανλή και οι «χτυπητές» παρουσίες προς τιμήν του Βενιζέλου
- Ryanair: Σιγή ασυρμάτου από την κυβέρνηση παρά τις... αναταράξεις στη Θεσσαλονίκη - Το τεστ αντοχής και η αβεβαιότητα
- Δολοφονία στην Κρήτη: Η μοιραία ενέδρα στον 21χρονο Νικήτα και ο εφιάλτης της βεντέτας
- Τι θα συζητηθεί σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ: Το κρίσιμο timing της συνεδρίασης, τα… παράπονα και τα μηνύματα