Ελλάδα|30.08.2021 10:19

Γλυφάδα – Πατέρας μοντέλου που κατηγορείται για ναρκωτικά: Το παιδί μου δεν έμπλεξε ποτέ, είναι σκοραρισμένη με αυτό που της έτυχε

Newsroom

Η οικογένεια του γνωστού μοντέλου που συνελήφθη και προφυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών, επιμένει στη θέση ότι η 31χρονη παγιδεύτηκε και ότι ουδέποτε έχει μπλέξει με ναρκωτικά. Παράλληλα σημείωσε ότι η οικογένεια προστατεύει το παιδί της 31χρονης και ζητά να «λάμψει η αλήθεια».

«Είναι σοκαρισμένη για αυτό που της έχει τύχει. Το παιδί έχει καταλάβει ότι λείπει η μάνα του, το παιδί το έχουμε προφυλάξει, ώστε να μην καταλάβει το παραμικρό. Να λάμψει η αλήθεια θέλουμε, δεν θέλουμε να κρυφτεί κάτι. Μόνο την αλήθεια, δεν ζητάμε κάτι άλλο, να πολεμηθεί αυτό το ψέμα», σημείωσε ο πατέρας της στον Ant1 και στη συνέχει πρόσθεσε.

«Μας προσέγγισαν γραφεία, εκπροσωπώντας τον άνδρα αυτόν, μας πρότειναν να δηλώσει η κόρη μου ότι είναι τοξικομανής για να αθωωθεί. Αν είναι δυνατόν! Η κόρη μου ασχολείτο πολλά χρόνια, από 4 ετών, με τον αθλητισμό. Ποτέ δεν έχει μπλέξει με ναρκωτικά», τόνισε και υποστήριξε ότι «δέχονται απειλές».

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός- Κρήτη: Σε ΜΕΘ 36χρονη έγκυος

Έρευνα ΚΑΠΑ Research: Εμβολιασμένοι Vs Ανεμβολίαστοι

Ανασχηματισμός: Αντίστροφη μέτρηση για ανακοινώσεις - Οι «γαλάζιοι», οι… μεταγραφές και τα αουτσάιντερ

Μελέτη: Ο καφές μειώνει τον κίνδυνο θανάτου από εγκεφαλικό και καρδιακές παθήσεις

Γλυφάδαναρκωτικάμοντέλο