Ελλάδα|30.08.2021 22:32

Ρούμπεν Σεμέδο: Ασκήθηκε δίωξη για ομαδικό βιασμό 17χρονης - Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Newsroom

Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού Ρούμπεν Σεμέδο. Παράλληλα ανακριτής και εισαγγελέας εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που φέρεται ότι τέλεσε  το ίδιο αδίκημα. Υπενθυμίζεται ότι σε σχετική καταγγελία είχε προχωρήσει 17χρονη.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού συνελήφθη και οδηγήθηκε νωρίτερα στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν φέρεται να έλαβε χώρα στις 28 Αυγούστου.

Η 17χρονη μαζί με τη μητέρα της κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Αρνείται την κατηγορία ο Σεμέδο - Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Αρνείται την κατηγορία του ομαδικού βιασμού ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. «Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε ο συνήγορος του Σταύρος Γεωργόπουλος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών.

Μάλιστα, όπως ο συνήγορος δήλωσε: «αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

Copyright: Eurokinissi
Copyright: Eurokinissi

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Copyright: Eurokinissi

Όλες οι ειδήσεις

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Αβέβαιη η επιστροφή των υγειονομικών στις θέσεις τους

Ρούμπεν Σεμέδο: Ασκήθηκε δίωξη για ομαδικό βιασμό 17χρονης

Ανασχηματισμός: Τι είπε ο Οικονόμου για τα σενάρια - «Προνόμιο του πρωθυπουργού οι αποφάσεις»

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: «Όχι» από το ΣτΕ σε «πάγωμα»

ΔιώξηβιασμόςΡούμπεν Σεμέδοεισαγγελέας