Κορονοϊός: Παρέμβαση εισαγγελέα για την 54χρονη που αρνούνταν να διασωληνωθεί και κατέληξε
Σοφία ΦασουλάκηΤην παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσαν τα δημοσιεύματα για το θάνατο 54χρονης γυναίκας που δεν ήθελε να εμβολιαστεί και κατέληξε στον Ευαγγελισμό, αρνούμενη να διασωληνωθει.
Η εισαγγελία διέταξε ερευνά η οποία δεν αφορά τους γιατρούς του νοσοκομείου, οι οποίοι κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια για να κρατήσουνε ζωή την 54χρονη, ζητώντας ακόμη και εισαγγελική παραγγελία για να διασωληνωθεί η ασθενής.
Η έρευνα στρέφεται σε εκείνους που φέρονται ότι απέτρεψαν ή εμπόδισαν τους γιατρούς να την διασωληνωσουν. Τα διερευνώμενα αδικήματα είναι θανατηφόρος έκθεση, ηθική αυτουργία στο αδίκημα αυτό καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.
Καιρός: Ισχυρή κακοκαιρία ενόψει με βροχές και καταιγίδες – Πρόγνωση Μαρουσάκη
Μετάλλαξη Mu: Ανησυχία για το νέο στέλεχος – Φόβοι ότι είναι ανθεκτικό στα εμβόλια
Μίκης Θεοδωράκης – Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η συνάντηση στη Μακρόνησο που άλλαξε τα πάντα
Μίκης Θεοδωράκης: Όταν η Μέρκελ ζητούσε από τη Χούντα την αποφυλάκισή του
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου