Ηλεία: Φοβήθηκε για κλέφτες - Πυροβόλησε από λάθος τη μητέρα του
NewsroomΤη μητέρα του πυροβόλησε ένας άντρας το βράδυ της Παρασκευής σε ερημική περιοχή των Σαβαλίων Ηλείας, όταν άκουσε τα σκυλιά τους να γαυγίζουν και θεωρώντας ότι πρόκειται για κλέφτες.
Σύμφωνα με το patisnews, μάνα και γιος θεώρησαν ότι μπορεί κάτι να συμβαίνει έξω από το σπίτι, μιας και τα σκυλιά ήταν πολύ ανήσυχα. Ο γιος πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε στον αέρα, ώστε να εκφοβίσει αυτούς που τυχόν βρίσκονταν κοντά στο σπίτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», επιχειρώντας να «γεμίσει» και πάλι το όπλο για να πυροβολήσει δεύτερη φορά, αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματίσει τη μητέρα του.
Σοκαρισμένος προσπάθησε να τις προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα η μητέρα του μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πύργου.
Αυξήσεις - φωτιά στις τιμές: 1 στα 3 νοικοκυριά κινδυνεύει με φτωχοποίηση
Πλάι στον Μίκη: Με όπλο τους τη μουσική, 4 Έλληνες που κατέκτησαν τον κόσμο
Κορονοϊός - Ευαγγελισμός: Νέο περιστατικό ασθενούς που αρνήθηκε διασωλήνωση
- ΕΟΠΥΥ: Πώς θα χτυπάει τις απάτες με ηλεκτρονικά μέσα και ΑΙ
- Εξετάσεις οδήγησης: Κάμερες εξαγγέλλει (ξανά) το υπουργείο - Νέα πλατφόρμα καταγγελιών για το «λάδωμα»
- Το σπίτι του στίβου γίνεται μεζονέτες: Ο Άγιος Κοσμάς σε αντιπαροχή και ο βασιλιάς των σπορ χωρίς έδρα σε όλη την Αττική
- Τέσσερα μηνύματα από τον Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΝΔ: Τι είπε για τις εκλογές και τα διλήμματα της κάλπης