Κορονοϊός - Χίος: Πέθανε ο αρνητής ιερέας των Οινουσσών
NewsroomΠέθανε από κορονοϊό ο αρνητής ιερέας από τις Οινούσσες. Τον ιό κόλλησε και η γυναίκα του ιερέα η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με το xiakoslaos.gr, ο εφημέριος του του ναού του Αγίου Νικολάου στις Οινούσσες, ο πατέρας Νικόλαος νόσησε από κορονοϊό και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ταχύτατα. Ο 80χρονος ιερέας ήταν ανεμβολίαστος και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπήρξε αρνητής της πανδημίας γενικότερα.
Η γυναίκα του ιερέα, 71 ετών, κόλλησε επίσης κορονοϊό και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Χίου. Οι θεράποντες ιατροί εξετάζουν κάθε δυνατή λύση ώστε να σωθεί η ζωή της. Η σύζυγος του ιερέα, ήταν επίσης αρνήτρια της πανδημίας. Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για τη ζωή της.
Αυξήσεις - φωτιά στις τιμές: 1 στα 3 νοικοκυριά κινδυνεύει με φτωχοποίηση
Πλάι στον Μίκη: Με όπλο τους τη μουσική, 4 Έλληνες που κατέκτησαν τον κόσμο
Κορονοϊός - Ευαγγελισμός: Νέο περιστατικό ασθενούς που αρνήθηκε διασωλήνωση
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο