Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τον Πολάκη για έλλειψη ψυχραιμίας και αυταρχισμό
NewsroomΗ ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τη συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Μεταξύ άλλων η Ένωση Συντακτών αναφέρει πως ο κ. Πολάκης στις 13 Ιανουαρίου προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου «υποχρέωσε» δημοσιογράφο να σβήσει φωτογραφία του.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στηλιτεύει την συμπεριφορά του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ο οποίος, προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου στις 13-1-2019, υποχρέωσε συνάδελφο που τον φωτογράφησε με το κινητό της τηλέφωνο, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ της για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, να σβήσει την φωτογραφία» αναφέρει η ανακοίνωση.
«Υπενθυμίζουμε ότι πολιτικό πρόσωπο σημαίνει, αναπόφευκτα, έκθεση στην δημοσιότητα. Ενέργειες αυτού του είδους, αν μη τι άλλο, φανερώνουν έλλειψη ψυχραιμίας και αυταρχισμό, ανεπίτρεπτα και τα δυο προκειμένου περί πολιτικών προσώπων»
- Από τις τουρκικές απειλές, στην αποκλιμάκωση: Πώς η Άγκυρα άλλαξε στάση για το καλώδιο Ελλάδας - Κύπρου
- «Θα γκρεμιστεί η Θεσσαλονίκη αν βγουν τα ονόματα»: Κακουργηματικές διώξεις για το κύκλωμα φοροδιαφυγής
- Η τραγική ιστορία βρέφους: Είχε πυρετό, το άφησαν σπίτι με αντιπυρετικό και την επόμενη μέρα χαροπάλευε
- Κλέφτης για γέλια και για κλάματα: Άρπαξε iPhone από Apple Store αλλά τον ακινητοποίησαν πριν προλάβει να βγει