Ελλάδα|22.01.2019 23:39
Επιτροπή αγώνα για τη Μακεδονία: Νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Πέμπτη
NewsroomΗ «Επιτροπή αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας» καλεί σε νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα, κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, το απόγευμα της Πέμπτης.
Με ανακοίνωσή της, καλεί τον κόσμο να συμμετέχει σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 19:00 το απόγευμα, αυτή τη φορά χωρίς εξέδρες και ομιλητές. Ταυτόχρονα, ζητά να μην πάει κανείς στη δουλειά του την Τετάρτη και την Πέμπτη, να μείνουν κλειστά σχολεία και καταστήματα, και να χτυπάνε πένθιμα οι καμπάνες των εκκλησιών.
Διαβάστε ακόμη
- Ποια μέτρα στήριξης εξετάζει η κυβέρνηση και τι θα κρίνει τις τελικές αποφάσεις
- Έρχονται απεργίες διαρκείας στα ταξί - Το υπουργείο παραπέμπει στο... μέλλον κρίσιμες ρυθμίσεις για ΕΙΧ με οδηγό
- Η «απειλητική» δήλωση του Ταλ Ντίλιαν που δυσκολεύει την κυβέρνηση, η επίθεση των Ουκρανών σε ελληνικό πλοίο και το κόμμα Τσίπρα που έχει ήδη προβλήματα
- Ο Τραμπ προβλέπει «πολύ κακό μέλλον» για το ΝΑΤΟ αν τα μέλη δεν βοηθήσουν να ανοίξει το Στενό του Ορμούζ