Πανικός σε γάμο στην Πάτρα: «Καπνός» έγιναν οι καλεσμένοι – Ο αδερφός του γαμπρού είχε κορονοϊό
NewsroomEπεισοδιακά εξελίχθηκε ένας γάμος στην Πάτρα, όταν οι καλεσμένοι πληροφορήθηκαν πως ο αδερφός του γαμπρού, ο οποίος ήταν παρών, είχε κορονοϊό.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στην εκκλησία άπαντες τηρούσαν τα μέτρα προστασίας, φορώντας μάσκες. Ωστόσο, όλα άλλαξαν στη δεξίωση που έγινε σε παραλιακό κατάστημα της περιοχής. Οι περίπου 150 καλεσμένοι πέταξαν τις μάσκες και άρχισε το γλέντι.
Σύμφωνα με μαρτυρία καλεσμένης, που μίλησε στην εφημερίδα αλλά θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, κάποια στιγμή έμαθε πως ο αδερφός του γαμπρού είχε κορονοϊό και ήταν ασυμπτωματικός. Όπως περιγράφει, «ο ασθενής με Covid-19 χόρευε χωρίς μάσκα και τους αγκάλιαζε όλους, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες». Τόσο η ίδια, όσο και άλλοι καλεσμένοι, όταν πληροφορήθηκαν τι συνέβαινε, έγιναν… καπνός.
Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
Καιρός: Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία
Νέα μέτρα για ανεμβολίαστους: Τι ισχύει από Δευτέρα σε γυμναστήρια, θέατρα, σινεμά, γήπεδα
- Η επόμενη μέρα στη Βρετανία: Η κούρσα διαδοχής και το φαβορί για την πρωθυπουργία, Άντι Μπέρναμ
- Η Ευρώπη «καίγεται»: Κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών - Τι ισχύει για την Ελλάδα
- Τουρισμός για Όλους 2026-27: Πότε θα γίνει η κλήρωση και πότε ξεκινάει το πρόγραμμα - Οι ανακοινώσεις Κεφαλογιάννη
- Ομπράντοβιτς: «Δεν έχασα ποτέ επαφή με την οικογένεια Γιαννακόπουλου – Θα ήταν ωραία ο Παναθηναϊκός να πάρει το 8ο»